sunnuntai 4. syyskuuta 2011Asuäänestys 4/2011 Tulokset1. My Little Hippy Pony
- 32 ääntä (37%)


Suurin osa äänistä meni meikäläisenkin mielestä ihan oikeaan osoitteeseen. Kyseinen asu oli yksi omistakin suosikeista. Ilman vaaleanpunaista tukkaa tuo ei ehkä olisi niin mielenkiintoinen, mutta juuri tuollaisenaan täydellinen.


2. Väritön Yllätys - 23 ääntä (27%)


Tämä oli periaatteessa vähän yllättävä menestyjä, vaikka ihan kiva asu. Aina joskus innostun pukeutumaan mustavalkoisesti, mikä itsestäni tuntuu kyllä vähän kököltä. Mutta olihan mulla tuo tukka. En ole ihan varma tuon paita+vyö+hame-yhdistelmän toimivuudesta. Hmmm.


3. Ainakunmämaitoojuon - 14 ääntä (16%)


No tämä se vasta ylläripylläri olikin, kun itse pidän tätä aika tavallisena asuna, eikä ihan oman tyylisenäni. Jokin siinä nyt kuitenkin on osaan teistä vedonnut ja eihän siinä mitään. Joskus on ihan hyvä olla raikas ja normaali.


Jaettu 4. Tell it to my heart ja Sininen uni - 11 ääntä (12%)


En olisi myöskään uskonut näiden menestymiseen, ehkä koska kuvat ei ole niin hyviä. Tell it to me heartissa itseäni kovasti miellyttää pitsisukkikset ja samanhenkinen sydän yhdistettynä odottamattomaan väritrioon: haalean keltainen, ruskea ja oranssipinkki. Minusta tuo mahtava sininen takkipaitamekko, jota käytän about päivittäi, näyttää livenä (ja ehkä auki pidettynä) paremmalta. Kengät ihan jees, mutta legginsit tylsä valinta mielestäni.


6. Varpailleki aurinkoo - 9 ääntä (10%)


Heh kylläpä mulla on olllut paljon hämmästelemistä, kun en tämänkään uskonut näin paljon ääniä saavan. Hmm, ehkä vähän kotiasumainen. Housut saisi ehkä olla toisen väriset, kun nyt tuntuu niin eriparilta hempeän vihreän paidan ja karkkimaisen kaulakorun kanssa.


Jaettu 7. Minä ja Kevätharhautus - 7 ääntä (8%)


Minä oli toinen suosikki, mutta jostain syystä nuo tuonkaltaiset omatekemät hameet ei ole koskaan saavuttaneet näissä äänestyksissä suurta suosiota, niin että kaipa tämä oli odotettavissakin. No, itse en muuttaisi tuossa mitään. Kevätharhautus nyt vaan on housut ja teeppari (ja vanne), mutta ihan kivastihan nuo käy yksiin, ja tukkakin siinä kivasti tukee kokonaisuutta. Harvinainen asukokonauus meitsin päällä.


Jaettu 9. Metka raikkaus ja Vaapukkamehu - 4 ääntä (4%)


Näistä olin vähän järkyttynyt, sillä ajattelin näiden jotenkin pärjäävän, mutta vimpoiksi jäivät! Haa, sama vyö ja kengät muuten! Niidenkö piikkiin laitetaan? Tuskin. Minusta molemmat asut on kokeilevia ja siksi kivoja, joskaan ei tokikaan mitään ihan täyskymppejä. Mutta kivoja.


Kiitos äänestäjille! Mitäs mieltä olette tuloksista? Tapahtuiko vääryyksiä vai menikö oikein? Asuja saa myös kommentoida - niin haukkua kuin ylistääkin.


Translation: Thanks for voting! Again some surprises, at least for me. My favourites were "My little hippy pony" and "Minä". What do you think about the results?

4 kommenttia :

 1. sulla on ihanan persoonallinen tyyli :)

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oikein meni ainakin eka hihii niinku jo keskusteltiinkin xD Sun tyyli on niin kiva, että näitä asu juttuja on aina sinänsä vähän vaikea äänestää, koska kaikissa on jotain mistä tykkää :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä! :D Kiva kuulla, tai siis sori että on vaikeaa ;P Mut niin juu, siksipä sitä kai itsekin päätyy äänestämään semmosta missä omaan makuun on nimenomaa kaikki kohdallaan.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>