torstai 15. syyskuuta 2011Alise from RandomlandKameraan oli livahtanut vähän kosteutta, tuli sumeita kuvia, ja sittenhän se olikin rikki pari tuntia, mutta onneksi siitä tokeni.Siinä se meidän WG:n toinen uusi tulokas nyt sitten on.Kävin virastoseikkailulla ja voin kertoa että Charlottenburgin Amt on aika hiton iso ja sokkeloinen tapaus. Löysin tieni sinne minne halusinkin, mutta ulospääsy oli sitten vähän hankalampaa. En vaan meinannut löytää uloskäyntiä mistään ja lopulta päädyin pihalle rakennuksen toiselta puolen ja jouduin kiertämään koko korttelin päästäkseni polkupyörälleni. Kivan jonottamisen jälkeen minulle ei paljoa selvinnyt, oikeastaan haluttiin käännyttää samantien johonkin muualle, mutta onneksi pidin pintani ja koitin jotain tiedustella. Reissun jälkeen olo oli kuitenkin aika kurja. Onneksi tämä näky vähän hymyilytti:Kotimatkalla päätin poiketa Nettoon ostamaan jätskiä. Päätin olla näppärä ja parkkeerata pyörän siihen kaupan eteen ettei tarvitse ravata edestakaisin. Kaupassa kuitenkin päädyin ostamaan vähän muutakin. Palasin kahden täyden kauppakassin kanssa ja siinä olikin sitten ihmettelemistä miten saisin pyöränkin kuljetettua takapihalle. No, jotenkin siinä tasapainottelin, tosin toisen muovikassin pohjasta pullahti ulos sellainen jättimäinen herkkusienipurkki mutta ihmeen kaupalla ei kuitenkaan koko kassin sisältö levinnyt matkalle.Ostin vaniljajätskiä ja Milkan daim-suklaata, mutta ei se ollut yhtään yhtä hyvää kuin suomalainen kasvisrasvajätski+daim-kombo.No, sai siitä kuitenkin energiaa ja vähän paremman fiiliksen.Bongaus: Kuinka hauskaa on että vegaanien jääkaappi on merkkiä sikafrost duo.

Nyt mun pitäisi pitää kevyt jumppa, rentoutua kylvyssä, suunnitella vaatteita ja sitten suunnistaa kohti keikkapaikkaa. Tänään lavalla, huijui!! Wish me luck :)


Translation: Random. Here's the other one of our new flatmates. I was wisiting Charlottenburg Amt, what a huge labyrinth! I almost couldn't find any way out, and once I did I found myself on the opposite side of the building, so I had to walk around the block to get to my bike. What a schock, but gladly that view of photoshop and some ice cream helped me survive the day. Now I should do some light exercising and relax - gonna be on stage tonight! Wish me luck :)

7 kommenttia :

 1. Wish you luck, my love. xoxo

  VastaaPoista
 2. Onneaonnea jeejee fiiliksellä! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea eiliselle! Oliko kivvaaaaa? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Hyvin meni ja kivaa oli :) Kylläpä olinkin kaivannut lavalle, tätä lisää! :))

  VastaaPoista
 5. Mikähän mahtaa olla bändin tai artistin nimi? Että voisi tulla joskus tsekkaamaan.

  VastaaPoista
 6. Hmm, bändin jäsenet on anonymejä niin en tiedä voinko sitä tästä noin vaan jollekin anonyymille paljastaa :) Mutta vinkataanpa vaikka että on kyseinen bändi täällä jokuseen otteeseen vilahtanut ja minä parissa musavideossaan.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>