keskiviikko 31. elokuuta 2011Schwarzlicht Minigolf


Keskellä Görlitzer Parkia on mesta, jossa pääsee pelaamaan minigolfia UV-valaistuksessa. Senhän olenkin tiennyt pidemmän aikaa, mutta vasta nyt päästiin ensimmäistä kertaa moista koittamaan. Olin ottanut itseäni niskata kiinni ja varannut meille ihan puhelimitse ajan. Wohoo! (Soitin yksi päivä myös pyöräkorjaamoon! Aika rohkea veto - en ole koskaan tykännyt soitella mihinkään, saati puhua saksaa puhelimessa. Mutta juu, takaisin aiheeseen...) Per henkilö hinnaksi tuli 4,5 euroa, mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha. Maan alta löytyi jänniä ratoja 18 kpl.


Photo: Anneka
Photo: AnnekaPhoto: Anneka

Kivaa oli, joskin aika kuuma, etenkin kun olin pukeutunut villasukkiin ja hiostaviin sukkiksiin, jotka kyllä molemmat lähti jalasta viime metreillä. Meidän jälkeen sattui tulemaan aika isoja seurueita, jotka eivät kai osanneet numeroita, vaan pelailivat ratoja miten sattui ja se vähän häiritsi, muttei nyt liikaa kuitenkaan. Juomatarjoilu ja musa olisi kanssa olleet aika kivoja juttuja. En muista oliko jotain ääniä, mutta varmaan korkeintaan jotain ambienttia? Että jos ensi kerralla on ilmastointi, baari, technoa ja kyseessä yksityistilaisuus, niin voin lähteä messiin ;)

Ainiin, onnea voittajalle - hyvä Kapsu!


Translation: We finally went to try black light minigolf in Görli. It was cool, as you can see above from the pictures. Just a bit too warm down there. The entrance was 4,5 euros for each which I think is quite all right. Next time I would like to have a VIP minigolf happening there with nice music, bar and air conditioning ;)

5 kommenttia :

 1. Upeita kuvia, varsinkin tuo toiseksi viimeinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! kiva paikka - ihan hyvät tsäännsit hyviin kuviin ;) Juu siel oli joku tyyppi katossa :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyl siistiltä. Tulipa kesäreissulla tostakin käveltyä ohi, harmi etten tiennyt mitä rakennus piti sisällään.

  VastaaPoista
 4. mammamia: semmoistapa hyvinkin.

  Riina: Juu olinkin lukevinani että Görlinkin tsekkasitte. Ei kannata harmitella - siellä oli tooosi kuuma! :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>