torstai 18. elokuuta 2011Making it work


Nyt olen kyllä sellaisen jännityksen vallassa, etten tiedä tuleeko kirjoittamisesta mitään. Annekan ja Iinan pitäisi nimittäin ihan näillä näppylöillä laskeutua Berliiniin. Huijui! Sitte myä juhlitaan! Tässä nyt pikaisesti kuitenkin pari juttua:Päivittelin tässä yksi päivä mun inspiraatiokirjaa eli harjoitin leikkaa+liimaa-rentoutumismetodia:

Kaikki kuvat taitaa olla leikattu Trendeistä :) Mulla kun on ollut sellainen kavala tapa, että olen piiloittanut uusimman Trendin aina johonkin ruokakuvaan esimerkiksi, niin tässä tällainen ihan konstailematon kuva kera uusimman lehden:


:DToissa viikonloppuna sain Katrilta kukkakimpun. Ihan muuten vaan! Kuinka mukavaa!Koulussa on ollut vähän turhan helppoa, mutta mukavaa. Stressiä on aiheuttanut erinäiset paperihommelit ja muut jutut, mitkä nyt on Gott sei Dank hoidettu about. (Veroilmoitus on vielä puutteellinen, mutta siihen voin käydä käsiksi vasta ensi viikolla kera asiantuntevan apurin.) Oonpahan saanut pari pyörääkin korjautettua ja seitsemää biisiä on tullut veivattua kiitettävästi pianolla. Semmoinen kiva projekti meneillään, mutta ei siitä sen enempää - salaisuus :)Ainiin! Tänään on Berliinissä ollut pitkästä aikaa kesä! Aika mukavaa :) Vieläkin tosi lämmin. Ehkäpä kohta neitojen kanssa terassille!Translation: I can't really write at the moment as I'm so excited - Anneka and Iina should be arriving in Berlin any moment now! Then we're gonna party! Above some pictures of my inspiration book, where I collect pictures that I like from a Finnish fashion magazine. I've been busy and stressing but also have achieved a lot and also studied hard (or at least it has been rather easy at my German course), so I think I've totally earned my beer tonight! Maybe on a terrace as the weather is finally very summer-like!

3 kommenttia :

 1. Jee sun siskos on nii kiva lisää kuvia siitä xD Ja aivan mahti kuva toi sun trendin yhteiskuva XD Mulla on kanssa ollu vaikka kuinka paljon päiväkirjoissa leikkaaliimaajuttuja ja kokonaisia isoja kansioita jotain parikymmentä jostain julkkiksista..

  VastaaPoista
 2. Projektionnea! :) Uskon sun taitoihin!

  VastaaPoista
 3. Leena: No niitä kuvia seuraa varmasti! :D Oon ollut aina vähän huono leikkaaja ja liimaaja. Sellainen kurssi olis paikallaan kun aina vaan sottaan! Mutta ehkä se siitä kun vaan harjottelen paljon :D

  mira: Paljon paljon kiitoksia :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>