maanantai 15. elokuuta 2011"I'm a fairy? How f***ing lame." ?


Tein mekon. Tai oikeastaan tein hameen ja topin, joita kuuluisi pitää yhdessä. Siis vähän kuin mekon. Siitä ei tullut mikään ihan tavallinen asu...

Hameeseen käytin pari vanhaa lyhyttä kietaisuhametta, mustaa tylliä ja mustaa paksua kuminauhaa.Toppi veikin sitten vähän enemmän aikaa, kun ei visioni ollut ihan alusta asti selvillä. Oh well, aloin vaan pujottelemaan mustasta satiinilakasta revittyjä kaitaleita lomittain. Siitä tuli ihan kivannäköinen pinta. Sitten tuli vähän stoppi (about kuukausi, kaksi?) kunnes sain puuskan jatkaa. Nuo bikinilappuset on itseasiassa himppusen verran siistimmät, sillä tajusin vasta jälkeenpäin kuvanneeni topin väärinpäin, jeejee. Kuitenkin, siinä sitten pujottelin ja solmin kietasuhameista leikattuja reunoja sikin sokin ja vähän sitä mustaakin. (Kuinka maailman helpointa olisi kaikki, jos vain omistaisin mallinuken!?) Vielä mietin, josko ompelisin alle tukipalat, mutta meneehän tuo noin mustien halterneckliivienkin kanssa joten kuten.Että semmoista.


Translation: I made a dress. Or actually it's a skirt and a top. As materials I had two old skirts (yellow and green) and an old black satin sheet and some black tulle. It's not nececcarily some basic everyday outfit. But I like being special once in a while :)

9 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana mekko! 8)
  Oon jo jonkin aikaa seuraillu sun blogia, tykkään sun tyylistä! Varsinkin siksi, että se on niin vaihteleva (niinku blogin nimikin jo tekee selväksi...). :)


  http://recycledcolours.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos! Kiva että tykkäilet ja viihdyt täällä :) Saa kommentoida useamminkin. T. Kameleontti, joka taas vaihtoi väriään ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan ensin alkuun sanoa ettei tarkotukseni ole mitenkään olla negatiivinen tai loukata millään tavalla..mutten osaa nyt ilmeisesti pitää mölyjä mahassanikaan. Eli siis mielestäni tuo hameen pituus ei imartele sua parhaimmalla mahdollisella tavalla. Se saa sut näyttämään lyhyemmältä. Tai ehkä se on tuo kontrasti vaaleiden jalkojen ja tumman asun välillä.. tai jokin muu juttu.

  Muuten luomus on kylläkin oikein näppärä. Värit ja punonta ovat kivoja. Punonta on tosiaan vähän haasteellista tyhjän päällä. Ja itsekin siis haaveilen sovitusnukesta..
  Nimim. kaapissa jo vuosia lojuneen, keskeneräisen punontaviritelmän ylpeä omistaja :DD

  VastaaPoista
 5. Totta. Mutta tuossa tuo ei olekaan vielä stailattuna asuna, vaan pelkkänä vaateparina - kauniin haljakat koipeni näyttää niin hemaisevilta että piti oikein tummentaa alareunaa ;) Uskoisin kuitenkin tummien sukkisten tai legginsin ja oikeanlaisten kenkien poistavan tuon häiritsevyystekijän.

  Oon vähän kattellu netistä sovitusnuken ohjeita. Vähänkö olis kiva semmoinen "omavartaloinen" nimittäin!

  VastaaPoista
 6. Niin ja piti vielä lisätä että olisinkin varmaan tehnyt pidemmän hameen, jos ei ne kietaisuhameet olisi olleet niin lyhyitä :D Mutta pitää koittaa saada toimimaan se mitä on.

  VastaaPoista
 7. Niinhän se on että sillä materiaali ja etenkin sen määrä asettaa tiettyjä rajoitteita jos vanhasta tekee.

  Millaisia ne omien mittojen mukaan tehdyt nuket on? Kuulostaa jännältä. En olekaan nähnyt kun niitä ruuvattavia versioita ja standardikokoisia. Tosin sitten jos sellaisen hankkii, niin ei parane pahemmin muuttaa vartalonsa kokoa mihinkään suuntaan. Varsinainen motivaatiotekijä :DD

  VastaaPoista
 8. Täältä vähän kattelin http://www.threadsmagazine.com/item/3659/clone-yourself-a-fitting-assistant
  ja sinne eksyin täältä http://joyx.joensuu.fi/~mkaipai/sovitusnukke.htm
  Teipissä on tietty se ongelma että neuloihen menee sitä liimaa. Pitää pohtia ja tutkia hommaa ja metodeita vielä. Mutta eka vois pudottaa jokusen kilon :) Kun jos lihoo niin voihan sitä nukkeakin sitten jotenkin topata sieltä mihin sitä läskiä on tullu :D

  VastaaPoista
 9. Aika metka menetelmä! Harkinnan arvoinen ehdottomasti :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>