keskiviikko 10. elokuuta 201199 Luftballoons

Photo: what_was_your_name_again_?


Photo: Mikko

Photo: ?


Perjantaina kärsin toistamiseen hyvin veemäisestä kurkkukivusta. En kuitenkaan halunnut pitkittää kotona homehtumista, joten huitaisin huiviin pari rommitotia ja tsäk - kurkkukipu katosi. Meidät oli kutsuttu cocktail-bileisiin, jonne lähdin sitten minäkin kun olin itseni elävien kirjoihin saanut paranneltua. Oli lystiä. Herkkuja ja drinksuja (mm. frozen raspberry margarita -mukaelma). Keskustelua, spontaaneja jumppaesityksiä ja ilmapalloleikkejä. Jatkettiin Ballhauseen, jossa oli hyvin kuuma. En ollut aikaisemmin siellä käynyt. Oli ihan jännää, mutta ei se ihan meikäläisen paikka ollut kuitenkaan. Joku fiksusti sanoi, että vähän semmoinen paikka, jonne tullaan etsimään tulevaa aviopuolisoa. Juotiin siellä siis sitten vaan yhdet ja lähdettiin yöpalalle. Matkalla bongattiin neulegraffiti ja nuudeleita mutustellessa löytyi pöydän alta jonkun ulkomaalaisen tytön passi. Palautettiin se sitten siihen dönerkioskille, toivottavasti löytää omistajansa. Siinä vaiheessa, aamun sarastaessa, tietysti olisi voinut mennä nukkumaan, mutta jatkettiin kuitenkin vielä Zur Quelleen, sillä eihän sitä nyt voi missata! Sitä paitsi tarvitsin saksankielen harjoitusta, kun en ollut viikkoon ollut koulussa. Hyvä reissu, ääni lähti, mutta niin lähti tautikin. Nyt vielä tässä odottelen äänen palautumista. Huomenna pitäisi nimittäin treenata laulua, eikä vieläkään oikein lähde muuta kuin matalaa mörinää. Toivottavasti en ikuiseksi kähisijäksi jää! Nyt alan odottelemaan Topfgeldjägerin alkamista. Hieno kokkikisa, joka päivä klo 15:05, uujea :)


Translation: What a nice day was that! Our evening started with a great cocktail party incl. delicacies, yummy drinks, spontanious gymnastic dance shows and playing with balloons. From there we continued to Ballhaus, which wasn't really my place - someone described it as a place where you go to find your future wife/husband. Maybe. So after finishing our beers we ate some noodles and headed back to our hoods, to Zur Quelle of course! It was already morning but I really felt like training my German as I had been sick and absent from school the whole week. Funfunfun! I lost my voice but also my illness!

4 kommenttia :

 1. Olet niin hyvä kuvaaja! Saiskohan erityistoiveena sen yhen kuvan sähköpostiin? Sen hämyisen kokokuvan sieltä pihalta :)

  VastaaPoista
 2. Voi nyt kiitos kohteliaisuudesta! Kyllähän ne hyvät kuvat sen hyvän mallin vaatii myös :) Sais.

  VastaaPoista
 3. Menipähän hetki rullata tää alas 300kbps mokkulalla mutta lopussa kiitos seisoo. :D

  Halusin vaan moikkaista ja sanoa että IHANA tyyli, ja että rupean stalkkeriksi. Moi. :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, kiitos !! :) Sydämellisesti tervetuloa stalkkaamaan (:

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>