sunnuntai 7. elokuuta 20112x mandariinia ja siemeniäAamiainen

Maustamatonta luonnonjogurttia, mandariinia ja paahdettuja auringonkukansiemeniä


Lounas

Jääsalaattia (tms.), kurkkua, mandariinia, paahdettuja auringonkukansiemeniä, valkosipulikastiketta ja kurpitsansiemenöljyä. Ohessa moniviljapaahtoleipä tuorejuustolla, juustolla ja persiljalla.


Saksalaiset jogurtit ovat niin järjettömän makeita, että pakko oli kehitellä jotain. Yleensä olen aamutohinoissa heitellyt vaan vähän siemeniä luonnonjogurtin joukkoon, mutta tuo mandariini kyllä kruunasi annoksen. Vau! Mieleeni muistui myös, kuinka hyviä hedelmät ovat salaatissa.Viikko sujui flunssan kourissa. Viikonloppuna uskaltauduin ulkomaailmaan ja olipa kyllä lystiä. Nyt on ääni kateissa, mutta enköhän huomenna kuitenkin jo kouluun selviä. Vähän jännittää osaanko enää mitään, mutta olenhan minä toipilaana katsonut vähän saksan teeveetä. Kokkiohjelmia nähkääs.


Translation: German youghurts are so too sweet for my taste, so I've started eating natural yoghurt instead. For example with tangerine and roasted sunflower seeds - delicious! I remembered that fruit is also awesome in salads, so for lunch some salad, cucumber, tangerine, those seeds and garlic-youghurt sauce and some pumpkin seed oil. Being sick I had a boring week but a wicked weekend. More about that later.. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>