maanantai 11. heinäkuuta 2011Se pyörii sittenkin!
Joskus viikko sitten hankittiin hula-vanteet ja ollaan niillä ahkerasti lähes päivittäin treenattu. Luonnonlahjakkuutena osasin samantien pyörittää kumpaankin suuntaan ja jopa itsekin pyöriä siinä samalla joko myötä- tai vastapäivään. Tällä hetkellä yritän kovasti oppia tekemään Vortexia, jossa rengasta veivataan aaltomaisesti ylös ja alas niin että se kuitenkaan ei kosketa vartaloa. Tähän mennessä saan sen jotenkin nostettua ylös ja omaan tapaan laskettua alas, tosin siinä omassa tyylissä kyllä vanne osuu koko ajan vartaloon: sormesta kaulalle ja siitä rinnan kautta vyötärölle. Joka tapauksessa, kivaa on! Tekisi mieli koko ajan vaan pyörittää ja treenata, eli varsin hyvän ostos oli. Hintaa tuli 40 e, mitä pidän aika hintavana, mutta senpä verran nuo tuntuvat maksavan. Meidän vanteet saa taitettua 4 osaan, niin että niitä on helppo kuljettaa mukana. Ekan kerran jälkeen tuntui vyötärö mustelmaiselta, vaikkei nuo käsittääkseni mistään painavimmasta päästä ole ja ihan sileä on pintakin. Mutta kaikkeen tottuu, eikä kipua pian enää tuntunut. Lihaskorsetti vaikuttaa jo näin lyhyessä ajassa olevan paremmassa kondiksessa, mikä on ihan kiva plussa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin: ihan hiton hauskaa puuhaa!


Translation: we bought ourselves hula hoops about a week ago and since then we've been training almost daily in parks. It's just so much fun! Can't stop hooping! I want to learn all the tricks. Well, I'll have a long way there, but I'm learning more and more day by day :)

3 kommenttia :

 1. Vanne on kyllä metka peli, itsellänikin on sellainen (tosin taittumaton ja taisi maksaa vain pari euroa). Niinkin hauskaksi hommaksi vanteen pyöritys kyllä vahvistaa yllättävän paljon lihaksia, monta senttiä olen itse vain pyörittelemällä saanut vyötäröltä pois, ja eihän se tosiaan tunnu edes treeniltä. :D

  VastaaPoista
 2. kaikenlaiset sirkus- ja jonglöörausjutut kesällä, hyvässä seurassa, aurinkoisessa puistossa on ihan mainio illanviettotapa! :) empä tiennytkään, että vanteitakin saa kokoontaittuvina.

  VastaaPoista
 3. Päärynä: Onko se sun oma sellainen lasten versio kun noin havalla olet saanut? :O Itse olen sen verran iso ettei varmaan millään onnistuisi pienemmän vanteen pyörittäminen :) Ei kyllä tosiaan tunnu treeniltä! Hitsi en ole tarkkaillut ympärysmittaa, mutta luulen kyllä jokusen sentin hävinneenkin.

  heikku: No älä! Vähän tässä jo huolettaa mitä sitä sitten talvella... mutta onneksi siihen on vielä aikaa :) Juu, saa! Ja mukana tuli sellainen tarra-narusysteemi jolla taittuneen vanteen saa selkään kuin jousikotelon konsanaan!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>