perjantai 15. heinäkuuta 2011Joo ja sataa taas


Viikko sitten pukeuduin keskeneräiseen mekon puolikkaaseen. Ts. hameeseen. Se toimi niin kivasti, että nyt harkitsen sen keskeneräiseksi jättämistä. Vai mitäs sanotte?
Mekkona siitä tulisi varmasti omaperäisempi ja mielenkiintoisempi, komeampikin, mutta ei varmaan yhtä monikäyttöinen. Asukuvista muuten puheen ollen, jokunen kesäinen asukuva meikälaistä tulee ilmestymään Kauniin Kameleontin sijasta tänne. Käykäähän tsekkailemassa uutta lapsokaistani ;)


Translation: Week ago I was wearing a half of my dress-to-be. However, I think it worked as a skirt so well that I might just leave it like that. What do you think?

6 kommenttia :

 1. Sehän näyttää söpöltä noinkin <3 Sopii hyvin yhteen sun hiusten kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Pitää tässä pohtia vielä. Toisaalta en tiedä voisiko sitä sitten kuitenkaan yhdistää muuhun kuin tuollaiseeen mustaan perustoppiin. Hmmm... ehkä jonkin muun väriseen perustoppiin. Hiukset pitäis värjätä taas, kun väri on ihan haalistuneeet ja juurikasvua pari senttiä (:

  VastaaPoista
 3. Noh mun mielestä toi on niin nätti tuollaseen toi hame! Varsinkin noiden mustien muiden vaatteidesi kanssa passaa ku nenä päähän :)

  VastaaPoista
 4. Oh, kiitos! Ehkä koitan tehdä siihen sellaisen irrallisen yläosan, jos onnistun :)

  VastaaPoista
 5. Tää on ihana. Kullansävy sopii sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Ainakin oon tykästynyt kullankeltaiseen, kiva jos se sopiikin (:

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>