torstai 14. heinäkuuta 2011Ihana hippikesä!


Kauniin kesäpäivän sattuessa kohdalle en poljekaan suoraan koulusta kotiin, vaan jään johonkin matkan varrelle nauttimaan auringosta, syömään välipalaa ja tekemään läksyt.


Tiergarten sopii tähän tarkoitukseen erittäin hyvin, koska se on matkani varrella ja suuren koonsa ansiosta puistosta löytyy joka päivälle uusi soppi, mikäli vaihtelua haluaa.
Ja kun sitä tilaa kerran riittää, tarkoittaa se myös mahdollisuutta omaan rauhaan. Näppärää jos haluaa vaikka harjoitella hulavanteen käyttöä ja kuvata itseään ilman yleisöä.Tiergartenista löytyy myös grillausalue. Olin tuolloin juuri syönyt evääni (kalkkuna-tomaattibagelin, juustoisan salaatin, Club-mate colan ja kesä-Kinderin), mutta toki Katrin väsäämä sienisalaatti-bratwurst-grillijuustosämpylä maistui palan painikkeeksi.Olen kesän mittaa muuttanut tottumuksiani ja alkanut syömään enemmän hedelmiä. Kouluun olen ottanut aina evääksi päärynän. Paitsi eilen, kun päärynät olivat loppuneet, enkä epähuomiossa ollut tajunnut ostaa lisää. Niinpä piti välitunnilla poiketa Kaiser'siin ostamaan jotain purtavaa. Päädyin melonimixiin, jossa oli vesimelonia, hunajamelonia ja cantaloupea kuutioina. Haarukoita ei ollut näkyvillä, joten nappasin syömäpuikot, kun niitä siinä oli tarjolla vieressä olevia sushi-välipaloja varten. Kassatäti nauroi minulle makoisasti. Mukava piristää muiden päivää.Maistoin Bayaon caipirinhan makuista kesäjuomaa, mikä oli ihan miellyttävä tuttavuus, mutta tuskinpa toiste kuitenkaan ostan - mitä järkeä on ostaa caipirinhaa pullossa, kun kyseisessä drinkissä mahtavinta on sen koostumus: jäämurska, tuore lime ja se ruokokidesokeri kera Cachacan mukavan humalluttavan vaikutuksen. Tuo Bayao on kuitenkin vain caipirinhan makuinen viinipohjainen juoma.Poljettiin Tempelhofille, missä en olekaan vielä aiemmin päässyt käymään. Kyllä on tilaa ja aukeutta! Ihan kiva paikka, mutta itse kyllä tykkään puisemmista puistoista, joissa pääsee puiden siimekseen piiloon niin halutessaan.


Translation: When the weather is nice I like to stop to a park on my way to home from school to eat some snacks, do my homework and to just chill and enjoy the summer. I like Tiergarten because it's located between my school and home. It's also so huge you can find a new spot for everyday, if you like. Also grilling is allowed in a part of Tiergarten. I also went to Tempelhof for the first time. It was nice, but not my favourite because of it's wideness and treeless - I prefer forestlike parks.

2 kommenttia :

  1. Tässä berliiniturismi-innostuksissani bongasin just ton Tempelhofinkin jostain blogista. Onks se siis joku hyljätty lento-asema? Tuntuu että koko kylä on vaan täynnä kaikkia kummallisia tyhjillään lojuvia seikkailupaikkoja. Harmi että ens viikolle on luvattu lähinnä vesisadetta, saa nähä miten mun raunio-bongailun käy.

    VastaaPoista
  2. Joo se on siis vanha lentokenttä Berliinin keskellä. Terminaali on kaiketi Wikipedian mukaan maailman isoin rakennus. Vuosi sitten kenttä avattiin puistokäyttöön ja itse rakennuksessa järjestetään messuja ja muita tapahtumia niinku fashion weeek.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>