maanantai 6. kesäkuuta 2011Kuuhuuma


On ollut niin kuuma ja puuhaa, etten ole oikein jaksanut kirjoitella tänne. Enpä tosin ole valokuvaillutkaan paljon ja eipä toisaalta ole juuri mitään valokuvattavaa ollutkaan. Viikonlopun vietin käytännössä vahingossa Zur Quellessa ja eilisen telkkarin ääressä - tilasin oikein netistä meille juhlavat hamppari-illalliset. Itse söin caesar's ciabatta -hampparin ja kanawrapin ja Mikko koitti upottaa itseensä jättihampparin, jossa oli puoli kiloa lihaa... Nyt on pitänyt syödä lihaa, kun ei ole vihanneksiin uskaltanut koskea ehec-bakteeripelon takia. Ilmeisesti lähteeksi on kuitenkin paljastunut pavunidut, että jospa sitä tänään vaikka pistäisi salaattia poskeen, ilman itua. Katsottiin eilen The Event loppuun, josta tykkäsin kyllä tosi paljon. Nyt pitää vaan peukut pystyssä toivoa että toinen tuotantokausi vielä joskus näkisi päivänvalonsa. Stargate Universenkin vika jakso tuli katsottua. Kaikki hyvät sarjat lopetetaan. Mälsää.

No mutta, kuitenkin, tässä tällainen raikkaan pirteä asu viime viikolta, kun ei vielä näin hiostava sää täällä vallinnut.

Tukka näyttää jossain valossa ja joissain kuvissa ihan oranssilta, mutta ei se oikeasti ole.Mitäs teille kuuluu?


Translation: Hi! I haven't been blogging anything for a while, but it's been so hot and I've had things to do (like spending my weekend at Zur Quelle and my Sunday watching series and eating hamburgers), that I don't even have much to write about - neither have I photographed anything. Anyways, here's an outfit from last week. P.S. My hair isn't really that orange as in some of the photos :)

7 kommenttia :

 1. Ois maailman hienoin oranssi jos olis oranssi. Just tollasen mä haluisin. Vielä kun seassa on jotain keltasia rinkuloita ja vihree paita, niin voi video. Kolmannen kuvan värit on silkkaa rakkautta.

  t. paatunut carrot top -hekumoija

  VastaaPoista
 2. Nojaanojuu, ihan kivaltaha tuo tuossa näyttää, en vaan halunnut oranssia tukkaa, niin silloinhan se ei voi olla oranssi :) Kiitos! :D

  VastaaPoista
 3. Niin ja siis vaaleenpunasen tukan oon saanut back in the days kaikkein helpoimmalla kun värjäs ihan blondin päälle pinkillä ja odotti viikon. Toimii liukkaissa kaikkia värejä hylkivissä hiuksissa, mut rastoissa voi ollakin sitte eri juttu.

  VastaaPoista
 4. Oletan siinä viikon kuluetta pesit sitä tukkaa, eller? En oo vielä koittanut pestätätä, kun näin unta että kaikki väri lähti pois, mutta kyllä sekin päivä tässä pian koittaa kun päänahka vaatii pesua - varmaan ensi viikolla. Toisaalta mulla ei ole kyllä mikään ihan blondi tuo lähtökohta, eikä näitä kyllä ihan liukkaiks vois sanoa :D

  VastaaPoista
 5. Oonkin miettinyt, että mitenkäs sä siel ehec-juttujen kanssa pärjäillyt? Hyvin näköjään :)

  VastaaPoista
 6. Eipä tainnut olla ne idutkaan syypäitä.. Mistä lie lähtöisin mokoma pöpö :/

  VastaaPoista
 7. hapsuinen: Joo vielä ollaan ihan hengissä ainakin. Toisaalta se nyt on toistaiseksi onneksi rajoittunutkin Pohjois-Saksaan.

  ish: Ei niin ei :/ Elämme jännittäviä aikoja. Ehkäpä se sieltä josku vielä paljastuu!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>