tiistai 5. heinäkuuta 2011Asuäänestys 3/2011 Tulokset1. Aliish Greenfingers - 18 ääntä (29%)

Tuon mekon menestys se vaan jaksaa aina minut yllättää. Enpä olisi kyllä taas ikinä uskonut kyseisen asun voittavan. Eipä siinä mitään, ihan kivahan tuo - hauska, mutta silti normaali. Naaman ehkä vaihtaisin raikkaampaan, ja hiuksiin sopisi saparot tai letit.


Jaettu 2. Potsdamin Aurinko ja Gold Dust - molemmat 16 ääntä (25%)

Nämä ovat molemmat varmaan ihan paikkansa ansainneet. Potsdamin Aurinko on vekkuli, mutta tyylikäs. Erilaiset kuosit leikkivät kivasti toistensa kanssa luomatta kuitenkaan liian levotonta pakettia. Gold Dust nyt vaan on... ilmestys! Kultamekko ja rastamohikaani muodostavat hämmentävän yhtälön, joka toimii kun asun muut elementit ovat elegantteja ja pelkistettyjä - mustaa!


4. Asfaltti Polttaa - 15 ääntä (24%)

Mekko on kiva, se myönnettäköön. Legginsit tekevät siitä vain jotenkin aavistuksen homssuisen ja käpykylämäisen. Toisaalta eivät kalpeat koipenikaan välttämättä parempi vaihtoehto olisi ollut tuossa vaiheessa kesää. Ehkä vika onkin legginsien pituudessa tai värissä?


5. Canastaja - 14 ääntä (22%)

Canastajalle olisin suonut jokusen pisteen enemmänkin - mitään moittimisen aihetta en nimittäin keksi. Ehkä asu ei vakavissa väreissään ja tunnelmassaan sovi kesän kepeyteen, ja on siksi menettänyt ääniä ilmavammille kanssakilpailijoilleen?


6. Reta's Dress - 10 ääntä (16%)

What about Reta's dress? Ehkä tästäkin voisi näin kesäaikaan kuoria nuo kerrokset kenkien ja helman välistä pois? Jokin niissä (legginsit, sukat, villasukat) ei aivan kohdallaan nimittäin ole - ainakaan eivät ihan täydellisesti sovi paitaan.


7. Hiostaako? - 8 ääntä (12%)

Simppeliyteensä ja lievään tylsyyteensä nähden verrattaen paljon saanut ääniä tämä asu. Todennäköisesti äänestäjiä on hiostanut. Well, onhan tuo H&M-paita hirmu kiva.


8. Vaapukkaniitty - 6 ääntä (9%)

Kuva ei kyllä tässä mairittele asua, joka totta kai oikeasti oli paljon kivempi! Musta aluspaita ehkä vähän häiritsee... ja aurinkolasit ja valkoisena loistava hiuslenkki. Aluspaita pois ja hiukset auki niin jo parempi! Esimerkiksi.


9. Kukkuu Shakerim! - 4 ääntä (6%)

Tässä ollaan niin pimeissä sisätunnelmissa että ei ihme jos ei ääniä ole ropissut. Eihän tuosta mustasta möykystä saa mitään selvääkään! Ei mikään maailman huonoin asu mielestäni kuitenkaan. Rento ja noin.


10. Cool Vibes - 3 ääntä (4%)

Viimeinen sija ja vaivaiset kolme ääntä, joista yksi tuli allekirjoittaneelta. Ilme lienee enne, sen verran pettyneiltä tässä nimittäin näytetään. Muutakaan syytä en keksi epäsuosioon - musta tää oli kiva!


Kiitos kaikille äänestäjille! Tulosten jälkipuinti alkakoon. Voittiko oikea? Huomioita, mahdollisia syitä ja mielipiteitä etsitään ja otetaan vastaan - jätä kommentti! :)


Translation: Thanks for voting! I was surprised by the winner. You guys seem to like that dress?? :) I personally voted for Gold Dust, Canastaja and Cool Vibes, which was the last one :D

7 kommenttia :

 1. Itse muistan äänestäneeni ainakin "Canastaja" asua, mielestäni hieno tasapainoinen kokonaisuus ! :---)

  VastaaPoista
 2. ittehä taisin äänestää reta's dressii ihan vaan nimensä puolesta

  VastaaPoista
 3. Noora: Kiitos! Sulla on selkeesti hieno maku! ;)

  ernia: Ahahhahhaha :----DDDD way to go! hihhihi!

  VastaaPoista
 4. En ehtinyt äänestää, mutta tykkään eniten kultaisesta. Myös punamusta kokonaisuus on hieno (5). Kaikki tietty persoonallisia!

  VastaaPoista
 5. Hyvin valittu ;) Toivotaan että ensi kerralla pääset vaikuttamaan tuloksiin!

  VastaaPoista
 6. nii ja tosta ykkös paikan mekosta vielä sen verran, että fanitan sitä edelleenki ihan kybällä ja harmittaa ku ei ittelleni istun niin hyvin..

  VastaaPoista
 7. No mutta hyvä että istuu mulle, niin voit sitten ihailla sitä päälläni ;)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>