tiistai 10. toukokuuta 2011What about Reta's dress?


Vilkas viikko tiedossa, kun luvassa on Euroviisuja, lätkää ja vielä saksan kokeetkin! Lauantaina ajateltiin Euroviisustudiossamme nauttia kuohuviiniä ja kakkuja ja perjantaina 13. päivä suunnata Godotiin samannimisille drinksuille.


Translation: Busy week ahead: Eurovision song contest, eishockey world cup and German exams. Take care!

5 kommenttia :

 1. mutta missä sitä lätkää täällä pitäisi voida nähdä? parit sporttibaarit viime vuosien kokemuksella vaihtaa kanavaa heti, jos sieltä tulee jotain jalkapalloa muistuttavaa. nettikin on maksullinen. salilla näkyis sport1, mutta sitten tarttis jaksaa 2,5h urheilumaratoni crosstrainerilla... ja näin näillä näkymin myös täytyy tehdä, jos en muuta keksi. :|

  terv. nimim. "lätkä pakotti mut urheilemaan"

  VastaaPoista
 2. mutta missä sitä lätkää täällä pitäisi voida nähdä? parit sporttibaarit viime vuosien kokemuksella vaihtaa kanavaa heti, jos sieltä tulee jotain jalkapalloa muistuttavaa. nettikin on maksullinen. salilla näkyis sport1, mutta sitten tarttis jaksaa 2,5h urheilumaratoni crosstrainerilla... ja näin näillä näkymin myös täytyy tehdä, jos en muuta keksi. :|

  terv. nimim. "lätkä pakotti mut urheilemaan"

  VastaaPoista
 3. No eilen tuli ainakin todistettua että Belushi's näytti finaalin ja kuulemma aikaisempiakin pelejä. Aika huikeaa oli :) Aiemmat matsit ollaan koitetti katsoa anyywhere.tv:n kautta netistä, joka on aina toiminut vähän miten sattuu. Nyt oli just bueno. Mertsin selostukset vaan puuttui.

  VastaaPoista
 4. voi damn, oisinpa tiennyt etukäteen, kerrankin olis suomalaisseura kelvannut! löysin kyllä naapurustosta sportsbarin, joka näytti pelit, mutta silleen vähän "kummastellen" siellä seurattiin mun intoa, tietenkin. no, mut ehkäpä ens vuonna sit tonne!

  terv. tarkkailija

  VastaaPoista
 5. Juu, mullekin selvisi vain muutamia tunteja aikaisemmin, kun tsekkasin facebookin "suomalaiset berliinissä"-yhteisön, jossa asiaa puitiin :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>