maanantai 2. toukokuuta 2011Viime viikon parhaat palat


Käytiin Annekan kanssa syömässä hehkuttamassani intialaisessa vege-ravintolassa. Mangolassi oli tosi jees, samoin chai latte (joskin oli vain yksi kappale tarjolla).

Sen sijaan vegelautaset ja naanleipä eivät olleet yhtään niin maukkaita ja erityisiä kun muistelin. Höh. Ehkä oli eri kokki tai ehkä silloin ekalla kerralla oli makuaistit paremmin pelissä mukana tai ehkä oltiin nyt kipeinä liian tukossa.


Ollaan pyöräilty aika paljon. Se on mukavaa :)Yhtenä päivänä alkoi kesken matkan sataa ja ukostaa! Ei auttanut muu kuin pysähtyä KaDeWehen sadetta pitelemään. Hoh, se on kyllä niin pelle paikka. Ei sen puoleen pellemäinen sitä oli oma olokin kun uitettuna koirana hippivaatteissa siellä puikkelehti vartijoiden ja kosmetiikkamyyjien lomassa. Ostettiin Annekalle halvin reppu :)


Yhtenä iltana katselin rästiinjääneitä jaksoja seuraamistani sarjoista ja siinä ohessa otin jalkakylvyn ja hoisin jalat ja kynnet kuntoon. Oli taas ongelmia valita väriä, mutta noinhan ne onkin juuri ihanat!


Toisena päivänä käytiin tsekkaamassa Annekan lähipesula. Siellä oli kyllä niin kumma meininki, että joopatijoo. Työntekijöinä kaksi huonomuistisen oloista ukkelia, jotka olivat pukeutuneet vähän mauttomasti kikertävänkukertaviin kuoseihin. Olivat ihmeissään kun puhuin saksaa, ja kuitenkaan eivät itse puhuneet englantia. Laitettiin pyykit koneeseen, käväistiin siinä lähellä kaupassa ja tultiin katsomaan mikä tilanne. Jokunen minuutti oli vielä aikaa joten päätettiin ottaa limut. Menin ulos istumaan ja odottelemaan Annekaa niin toinen tyypeistä tuli siihen taakse seisomaan ja vähän ajan päästä tuli kummissaan kysymään "voinko auttaa jotenkin?". Sanoin odottavani kaveria. Anneka tuli limujen kanssa ja tyyppi tuli uudestaan kysymään jotain, että "voinko vielä tehdä jotain hyväksemme?". Eikä siinä mitään, mutta kun perusilme oli vähän pöyristynyt koko aika, niin ehkä ensi kerralla menisin johonkin muualle pyykille.


Parhaat palat lukee otsikossakin ja niihin lukeutuu ehdottomasti suklaa-banaanilastut. Niin pitkästä aikaa! Teetä ja kuumia juomia tullut aika paljon juotua. Kuvassa kuuma sitruunajuoma kera sitruunan ja fenkolihunajan, joka auttaa yskään ja vilustumisoireisiin.


Viime viikkoista Germany's Next Top Modelia siivitti Katrin tekemä chai macchiato soijamaidolla. Ihan täydellistä se ei vielä ollut, mutta ihan maukasta! Tietääkö joku miten voi valmistaa semmoista mitä Starbucksista saa!? Pitäisi hankkia maitovaahdotin. Suomessa omistin sellaisen ja sillä oli kyllä kiva kikkailla.


Teehen oli mukavaa dipata rapsakkaa valkosuklaata ja nauttia päälle vähän mansikkaa!


Translation: Some of the best parts of my last week: mangolassi, lemonade, chocolate-bananachips and hot lemondrink with fennelhoney, chai latte with soymilk, crispy white chocolate and strawberries. I also biked a lot. One time we got surprised by heavy rain and thunder so we were forced to make a stop at KaDeWe. We bought the cheapest backbag for Anneka and continued our way.

2 kommenttia :

  1. Rupes nyt mietityttämään randomisti, mut onko/oliko Anneka siellä vaan käymässä, vai miten ku puhuit Annekan lähipesulasta etc.? :D

    VastaaPoista
  2. Anneka tuli tänne suorittamaan 6 viikon saksa-kurssia ja saapui viikon etukäteen :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>