tiistai 24. toukokuuta 2011Sillä lailla!Suomi taisi tuossa reilu viikko sitten voittaa jotain kultaa jossain lätkässä. Mietittiin että olisi kiva mennä johonkin pubiin seuraamaan finaalia. Piti vain löytää jokin paikka jossa matsi näytettäisiin - täällä kun ei liiemmin jääkiekosta piitata. FB:n "suomalaiset Berliinissä"-yhteisö pelasti ja kisakatsomoksi vahvistui Belushi's Bar Rosa-Luxenburg-Platzilla.Porukkaa oli vaikka kuinka paljon ja suomalaisia ihan mielettömästi, jokunen ruotsalainenkin (ainakin bussilastillinen jotain luokkaretkeläisiä) oli paikalle eksynyt. Tunnelma oli varsin katossa ja siitä vaan lämpeni. Aika saunafiilikset oli loppuvaiheessa.


Photo: AnnekaOli kyllä ihan älytöntä. Tuli huudettua ja laulettua ja tsempattua, mutta kun kisat oli ohi ja porukka ulostautunut baarista, jäljellä oli jotenkin vaan tyhjä olo - "Nyt kävi näin. Mitäs seuraavaksi sitten?" Päätettiin vielä lähteä parin muun suomalaisen kanssa 8 mm -baariin parille tuopille. Oli kaiken kaikkiaan kummallisen suomalainen ilta.


Photo: Anneka

Muutoin ollaan aika paljon nautittu ulkoilmasta: auringonpaisteesta ja kesäsateesta, ja pelattu paljon Canastaa! Siinä vasta pelien kuningas.

Oon pelannut hyvin, mutten voittanut ensimmäistäkään kolmesta pelatusta pelistä. No, pääasia että on ollut kivaa :)


Translation: Finland won the Icehockey World Cup and we were watching the final game in a sport bar with other Finns and some Swedes. It was crazy! Besides that we've been enjoying the weather: sunshine and summer rain and playing lots of Canasta - the king of card games.

3 kommenttia :

 1. hola! hei miten saa ton facebookin 'tykkää'-nappulan tohon postauksen alapuolelle? :-)

  VastaaPoista
 2. Noista videoista tuli kauhean kiva mieli taas uudestaan xDD Oot nii nätti<3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Vitsi nyt en kyllä yhtään muista miten sen päädyin laittamaan, mutta taisin googletella aihetta ja sitten löysin jonkun koodinpätkän minkä lisäsin blogin koodiin. Eiköhän niitä oo erilaisiakin tarjolla - google kehiin vaan :)

  Leena: Kiva kuulla - hyvä mieli on hyvä! :DD Ja kiitoksia vaan kovin :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>