keskiviikko 4. toukokuuta 2011Sairasten kuntopiiri


Käytiin kohäjengimme kanssa tsekkaamassa yksi suhteellisen iso lähialueen puisto, joka oli aika rehottavaa sorttia. Viidakkomaista tunnelmaa siivitti niinikää lintujen tsirpatus ja kärpästen paljous.


Ensimmäinen haastetehtävä oli pyörän talutus puiston korkeimmalle kohdalle. Huhhuh! Huipulla kuulin tivolimaista musiikkia, jonka lähdettä lähdin samantien selvittämään. Ei löytynyt mitään, mutta jouduinpa nousta huipulle toistamiseen. Huhhuhuh!Kunhan oltiin toivuttu ylämäkijumpasta, koitti toisen lajin aika: vuorossa hyönteiskuvaus.Photo: Anneka

Photo: Mikko

Matkamme jatkui luonnollisesti siitä alaspäin. Seuraavaksi etapiksemme koitui tämmöinen vekotin:Anneka heitteli kieppejä ja lopulta onnistui sen takaperinkin tekemään. Itse en uskaltanut tehdä ensimmäistäkään, vaikka muistelen kyllä, että pienempänä olisin paljonkin kiepitellyt? Voi olla harhaluulokin, mutta sellainen vahva tunne mulle vaan tuli.


Photo: Mikko

Tämä sen sijaan oli mun laji! Pystyin juoksemaan tuon päästä päähän tai vaihtoehtoisesti suorittamaan kävellen pitämättä käsillä mistään kiinni.


Photos: Anneka, Mikko

No kerran kyllä vähän kompastuin.


Photo: Mikko

Noilla oli meno niin huolettoman helppoa, että alkoi vähän epäilyttää onko moisesta mitään vastaavaa hyötyä noin niinkuin urheilullisesti. Hauskaa oli kyllä!


Photos: Mikko

Kävely kun olis aina tuommosta, niin jo olis helppoa.


Photo: Mikko

Välillä piti pitää vähän toipilastaukoa. Heiteltiin pari kierrosta petanquea siinä rivissä istuksien.


Photos: Anneka

Oli kyllä rankkaa nousta ylös hakemaan pallo ja kuulat takaisin, mutta meillä oli tässä sellainen vuorottelujärjestelmä.

Viimeinen laji oli Johannan, joka oli unohtanut kännykkänsä kotiin, löytäminen puistosta. Mikko oli sopinut tapaamispaikaksi puiston korkeimman kohdan, joita yllättäen löytyikin kaksi! Lopulta kohdattiin toisemme siellä ja lähdettiin reippailun päätteeksi vetämään oluet ja dönerit.
Translation: We headed to a jungle-like park nearby to do some light exercising and loud coughing (we all were quite sick). Eventhough quite exhausting, our trip was also fun!

4 kommenttia :

 1. Kylläpäs Berliini on puistoja pullollaan. Tuosta nousevasta mittarimadosta ja kärpäsestä saisi mielettömän ihanat taulut; ainakin minun makuun.

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvinkin! Berliini on paitsi vihreä, myös kostea suurkaupunki - täällä on yllättävän paljon järviäkin. Täällä länsipuolellahan on suuri metsäkin Grunewald. Sinne pitäisi joskus tehdä reissu!

  VastaaPoista
 3. Mikä ja missä tuo puisto on? Näyttää hauskalta!

  VastaaPoista
 4. Semmoinen kun Fritz-Schloß-Park ja sijainti taitaa sattua Moabitin puolelle (tosi lähellä Mitteä kuitenkin). Ihan kiva paikka, mutta ehkä vähän liian rehottava omaan makuuni. Tosin kuumalla säällä varmasti löytyy ainakin viileää siimestä.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>