perjantai 27. toukokuuta 2011


P niinku pitsa, perjantai ja party


Nytpä ihan törkeästi julkaisen heti perään toisen postauksen, enkä edes selkeää yhden aiheen juttua, vaan häikälemättä tämmöisen sekasotkun. Tämä nimittäin tarkoittaa sitä, että olen taas vihdoin kirinyt postauksissa (en myöskään ole ottanut paljon valokuvia lähiaikoina, että ehkä sekin on helpottanut tuskaani). Enää postaamatta on eilinen (kuvat vielä kamerassa), johon sisältyi retki Pfaueninselille, jota myös nykyään persereikäsaareksi kutsutaan, sekä hiusten uusi epämääräinen väritys. Mutta pitemmittä puheitta - se pitsa:


Jämäpizza


Tosi hyvä pitsapohja tuli Myllyn Paras ohjeella. Käytin normaaleja vehnäjauhoja ja lisäsin taikinaan vielä vähän pitsamaustetta. Taikina jäi aika tahmeaksi ja löysäksi (minkä takia siitä kai hyvä tulikin!). Kun sitä jonkin aikaa olin kohottanut, levitin sen lisäjauhojen avulla pellille. Satsista riitti mainiosti yhteen pellilliseen.

Tomaattikastikkeen virkaa sai toimittaa ketsuppi, salsa ja pitsamauste. Lisäksi laitoin pohjalle yrttimarinoituja valkosipulinkynsiä siivutetettuna sekä mustia oliiveja ja vihreitä chili-oliiveja puolitettua. Täytteeksi punasipulia ja pari purkkia tonnikalaa (yksi vedessä ja toinen chili-). Päälle Emmental- ja Gouda-juustoraastetta.

Valmiin pitsapalan päälle reilusti rucolaa - maistui!
Sitten muihin aiheisiin: Joissain kuvissa onkin jo vilahdellut uusi entistä blondimpi tukkani. Anneka blondasi rastani ihan kunnolla, sillä pikainen blondaus on vaalentanut vain ne jokuset hiukset ihan rastojen pinnasta, jättäen tumman tukan sinne alle näkyviin. Nyt hinkutettiin sitä värinpoistomössöä ihan kunnolla sinne syvällekin. Neljä purkkia saatiin kulumaan, eikä kaikkialle juureen edes riittänyt ainetta.Lopputulos oli kuitenkin selkeästi vaalentunut.(kotiasu)Nyt tämä pehko onkin aika jännä sitten. Siitä lisää kuvien kera toisella kertaa. Nyt ajattelin ruveta perjantain viettoon nauttimalla vihersmoothien, pesemällä ikkunat ja valmistautumalla iltaan - lähdetään Annekan kanssa Stonedriftersin keikalle ja tanssimaan.Translation: Yeah, I made some pizza and my hair was that blond. Now it has a weird colour that's undescribable. I'll tell you more about that anohter time with pictures. Now I think I'll clean the windows and drink a salad smoothie before beer - Me and Anneka are going to Stonedrifters' gig and dancing tonight. It's Friday, yeah!

2 kommenttia :

  1. Uaah, minkä näköinen pitsa! Mullekin kelpais. :)

    VastaaPoista
  2. Ei muuta kun pitsanvääntöhommiin sitten! :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>