tiistai 17. toukokuuta 2011Keep on smiling!


Sain Samsung Smile -haasteen, jossa pyydettiin kertomaan, mikä saa minut hymyilemään. Hymyn aiheita löytyy onneksi jokaisesta päivästä! Pienet kivat asiat saavat hymyn huulille ja hymyilemisestä tulee paitsi itselle, niin muillekin hyvä fiilis!


"Hyvä ruoka - parempi mieli" on kyllä totuuksien totuus. Kun suuren nälän hetkellä edessä odottaa maittava annos omatekemää tai jonkun muun kokkamaan oikeaa ruokaa, nousee hymynkare varmasti kasvoille. Ensimmäisen makuhermoja hivelevän herkullisen haarukallisen jälkeen syvenee hymy entisestään. Joskus jopa onnessani hyräilen ja teen jotain pientä tanssiliikettä syödessäni. Haha!Loppuun vielä muutama muu päivänilostuttaja ja hymyntuottaja:
- auringonpaiste, tuulenvire helteellä, kesäsade, ensilumi, syysmyrsky
- vasta-ajelluissa säärissä ja pestyissä hiuksissa puhtaisiin lakanoihin pujahtaminen
- kun radiosta tulee hyvä kappale tai jos kuulee lempibiisinsä jossain julkisella paikalla
- voitto! (kyllä, voittajan on helppo hymyillä)
- tilannekomiikka, hölmöt jutut ja sanaleikit


Mikäs teidät saa hymyilemään? Haastan Enyan, Ainon ja Elenan tekemään hymy-postauksen blogiinsa. Haluan myös ehdottomasti kuulla kaikkien muidenkin hymynaiheista! :) Tell me!


Haasteen ohje:

1. Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.

2. Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti, mikä saa sinut hymyilemään.

3. Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

4. Mikäli haluat osallistua myös kilpailuun, jossa voi voittaa Samsungin uuden älypuhelimen, käy linkkaamassa haastepostauksesi osoite tänne: http://indiedays.com/showroom/samsung-galaxy/

5. Liitä mukaan tämä teksti: Mikä saa sinut hymyilemään? Käy katsomassa bloggaajien kuvat ja osallistu äänestykseen, jossa palkintona uusi Samsung Galaxy II -puhelin: http://indiedays.com/showroom/samsung-galaxy/Translation: What makes you smile? I love those tiny things in everday life that make me happy. One of them is good food. What would be better, when you're angry from hunger, than a perfect tasty meal - selfmade of by a friend!

7 kommenttia :

 1. Voikun ihana<3 Mä tein tänään superhyvän voileivän itselleni ja sekos hymyilytti. Ja vuosipäivä<3 Ja ulkokissa kaupungilla joka aina aamuisin tulee mua moikkaamaan ja tahtoo paijausta :)

  VastaaPoista
 2. Joo, eläinystävät - vaikka tuntemattomatkin semmoset - on kyllä kivoja, hymyyn heltyy helposti :) Hirmusti onnea vuosipäivänä!

  VastaaPoista
 3. voi hitto, mulle tuli toi kans, harmi vaan että hotmail luokitteli sen roskapostiksi enkä huomannu sitä ku joskus pari päivää sitten vastD:

  VastaaPoista
 4. hihi, iso kiitos haasteesta :-)!!

  VastaaPoista
 5. paulikki: No ei se niin vaarallista ole - parempi myöhemmin kuin ei ollenkaan :)

  Enya: Ole hyvä vaan! Täällä oottelen jo sun postausta :)

  VastaaPoista
 6. arggghh, en osaa laittaa tota postaustani tonne indiedayssiin, yääää!!! klikkaan iha normaalisti "olen bloggaaja, haluan osallistua omalla kuvallani"-kohtaa mutta mitäs sitten? är.

  VastaaPoista
 7. No siin on ne kentät mihin pitää laittaa postauksen osote ja sähköpostiosote, ja sit ei tapahtunu mitään. No, ehkä ne sit joskus itestään ilmestyy sinne tai sitte pitää koittaa uudelleen.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>