torstai 19. toukokuuta 2011Hyvyyttä

Ajattelin jatkaa hymy-teemalla ja koota yhteen postaukseen parin viikon ajalta kivoja hetkiä, mistä mulle on tullut kovin hyvä mieli :)


Aurinkoinen sunnuntai puistossa

Photo: Anneka

Puolitoista viikkoa sitten oltiin Berliinin mittakaavassa aikaisin liikenteessä kun oltiin jo puolenpäivän jälkeen Mauerparkissa chillailemassa. Valittiin Annekan kanssa hyvä paikka rinteestä, nautittiin auringosta ja juhlistettiin ihanaa ilmaa juomalla kuohuviiniä.


Täydellinen kirpparilöytö


Käytiin myös pikaisesti katselemassa kojuja. Bongasin tytön joka möi ihan mahtavia kellokaulakoruja. Olisin kernaasti huolinut itselleni suuren taskukellon kaulaan, mutta 15 euroa en millään pystynyt sijoittamaan. Sen sijaan pöllöjä fanittavalle Annekalle bongasin ihanan pöllökellokaulakorun. Kympin maksoi! Niiiin hieno! Siitäkin tulee iloiseksi kun joku toinen löytää jotain ihanaa :)


Oikea varustus

Photo: Anneka

Tuona päivänä olin pukeutunut juuri oikein: bikinit, haaremihousut, toppi, pitkähihainen, sukat ja takki, jonka päällä istua, antoivat ihan mielettömät mahdollisuudet vaihtaa pukeutumista olosuhteisiin sopivaksi. Pöyräiltiin Mauerparkista Viktoriaparkiin. Aurinko meni pilveen. Vaan mukavaa oli silti. Syötiin leivät ja odotettiin auringon paluuta.


Auringonlasku kerä ystävien ja rummuttelu-musiikin

Photo: Anneka

Palattiin Mauerpuistoon, jossa treffattiin ystäviä - joitain hyvinkin pitkän ajan jälkeen! Istutiin rinteessä katselemassa laskevaa aurinkoa. Alhaalla bändi soitti mahtavaa rumpumusiikkia, jota käytiin välillä tanssimassakin.


Hassu hattu

Photo: Anneka

Mitenhän se menikään. Maamo pohti ääneen, että mitähän tuon 3-vuotiaan Alisen päässä mahtaa pyöriä. Olin miettinyt hetken ja vastannut: hattu. Näyttää pyörivän edelleen.


Ooh mitä ruokaa!


Kastanienalleella on Godotia melkein vastapäätä aasialainen pikkuravintola, jostain sai ihan tajuttoman hyvää ruokaa. Valitsin tofua ja vihanneksia pähkinäkastikkeessa. Voi veljet!Se oli niin hyvää, että käytiin jokusen päivän päästä uudestaan vetämässä samanlaiset setit. Eikä annokselle tullut hintaakaan kuin 4,50.


Kynä ja paperi

Photo: Anneka

Ja Singha. Inspiraation tuloa ei voi estää.


Euroviisut kera kuohuviinin ja kakkujen


Päätettiin että Euroviisuihin yhdistettäisiin kakkukestit. Itse tein suolaisen piirakan ettei ihan makeaa mahan täydeltä jouduttaisi vetämään (vaikka skumppa olikin kuivaa tai puolikuivaa). En ole koskaan tehnyt erityisemmin piirakoita, joten selailin nettiä ja päädyin Kinuskikissan punasipuli-punajuuripiirakkaan. Siitä tuli ihan hyvää, vaikkakin ehkä voimakkaamman makuista olisi vielä saanut olla. Etikkapunajuuret olisivat sittenkiin saattaneet toimia paremmin. Nätti se oli ja kaikki teki kauppansa :)Anneka teki jäädytetyn suklaamoussetortun. Namnam! Siinä oli pähkinäinen pohja. Katri saapui myöhemmin ja toi mukanaan juustokakkua!

Itse viisut olivat ihan viihdyttävää katsottavaa, vaikka mun suosikki Belgia ei finaaliin päässytkään. Voittaja oli aikamoinen pettymys, vähän tylsä biisi - parina edellisen vuonna kun suosikkini on kuitenkin voittanut. Eniten meitä huvitti ja huvittaa vieläkin Ruotsin biisi. Onhan se hirveän tarttuva ja mitkä sanat! "Stop, don't say that it's impossible - cause I know it's possible." "I will be popular" ja "My body wants you girl" ja mitä vielä! Loistavaa :D


Ystävieni kokkaustaidot

Annekan tekemä makaronilaatikko ja salaatti :)


Katrin tekemä juustotorttu (:


Translation: I wanted to share you some things that have lately made me very happy: sunshine in the park / when someone finds herself something perfect (lika an owl necklace) / being dressed right (not too much or less and being able to undress and dress) / watching the sun go down with your freinds, listening to some nice drummming music /funny hats / awesome food (tofu and vegetables in peanut sauce) / pen and a piece of paper (and Singha beer) / Eurovision song contest with sparkling wine and cakes / my friends who cook and bake delicious food for me :D

5 kommenttia :

 1. eikä, toi pöllökellokoru on ehkä täydellinen!! :-)

  VastaaPoista
 2. Joo, aivan ihanan pöllökellon löysitte! En oo mikään kelloihminen, mutta tuonmoisen tahtoisin itsellenikin kaulaan roikkumaan :) Kyllä tuo ruokakin maistuisi.

  VastaaPoista
 3. hapsuinen: Sama homma, en oo kymmeneen vuoteen ainakaan käyttänyt kelloa, mutta joku tommonen! aaw!

  chrissie: Kiitos kovin! :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>