sunnuntai 15. toukokuuta 2011



Friday I'm in Love


Heippatirallaa vaan pitkästä aikaa! Pidin reilu viikko sitten kuvauspäivän eli kuvasin ja kirjasin ylös about kaiken tekemäni. Tässäpä siis tällainen huisin jännä päiväkirja eräältä perjantailta. Halusin julkaista tämän jo pari päivää sitten, mutta Blogger oli alhaalla. Samasta syystä jokunen kommenttikin on kadonnut jonnekin, mutta älkäähän huoliko, kaiketi niiden pitäisi jossain vaiheessa ilmestyä takaisin :)


07-08


Herään joskus vartin yli seitsemän, ensin kymmenen minsaa torkutettuani. Pesun (hampaat ja naama) ja pisun jälkeen pukeudun ja kosteutan kasvot. Keitän teetä, teen vitamiinijuoman ja eväsleivän. Juon aamujuomani ja meikkaan. (Ainoa rutiini elämässäni.)





08-09


Koska olen kuvannut kaiken, olen vähän myöhässä ja pääsen lähtemään kotoa vasta kahdeksalta, jolloin pitäisi olla periaatteessa jo koulussa, vaan eipä sinne kovin moni muukaan koskaan ajoissa tule.



Pyörämatka kouluun kestää muutaman minuutin. Opettaja kysyy onko pyörä rikki, kun olen pari minuuttia myöhässä (normaalisti aina ajoissa). Eka tunti menee lähinnä höpötellessä ja jostain käytännönasioista puhuessa.



09-10


About kaikki ovat saapuneet paikalle. Keskustellaan ensi viikolla häämöttävästä kokeesta.



Puolelta koittaa ensimmäinen tauko, jolloin pääsen hyökkäämään rucola-juustoleipäni kimpppuun. Oli hyvää.



10-11


Valmistaudutaan suulliseen kokeeseen, jollaisesta minulla ei olekaan aikaisempaa kokemusta. Olo on huojentunut, kun tajuan että tulen kyllä pärjäämään.



11-12


Toinen tauko vartin yli yksitoista. Käyn vähän pihalla nuuskimassa ilmaa. Päivästä näyttää tulevan varsin komea!



Opiskelu jatkuu. Opetellaan kirjoittamaan virallisia sähköposteja ja sen semmoista.



12-13

Pohditaan mikä olisi paras tapa viettää viimeistä koulupäivää. Ravintola ja keilaaminen eivät käy. Jokunen haluaisi tulla samaan tunkkaiseen luokkahuoneeseen istumaan. Miten tylsää! Ilmaisen mielipiteeni ulkoilmasta - mentäisiin vaikka puistoon. Päästään vähän ennen yhtä viikonlopun viettoon.



Rappukäytävässä Rachel tulee vastaan ja lahjoittaa mulle kivan topin!




13-14


Juon edellisenä päivänä valmistamaani vihersmoothieta, avaan koneen ja tsekkaan sähköpostin, facebookin ja blogilistan.



Päätän laittaa parvekkeen kuntoon. Toimenpiteeseen sisältyy myös ruukkujenvaihto-operaatio.


Nätti tuli.



14-15


Tuli nälkä! Teen lounassalaattia: rucolaa, avokadoa, mozzarellaa, balsamicoa, kurpitsansiemenöljyä, merisuolaa ja mustapippuria.



Ovikello soi. Anneka saapuu kera valkkarin.



15-16


Pelataan Ligrettoa ja juodaan weinschorlea. Kuunnellaan Kemopetrolia simfyn kautta. (En tiedä mikä tilanne Suomessa on, mutta täällä ei alunteinkään ole pystynyt käyttämään Spotifytä, muuta kuin hurjalla kikkailulla ja nyt muutenkin siitä tuli maksullinen ja rajoitteellinen. Kaveri vinkkasi saksalaisesta Simfystä, joka on melkein kuin Spotify, mutta vaan ilmainen :))


Katselen kuinka Anneka syö nuudeleita.



16-17

Odotellaan Suomen lätkäpeliä alkavaksi (Saksaa vastaan, hui jännää!). Käydään kiskalta hakemassa kaljat ja törmätään naapureihin, jotka ovat menossa joelle chillaamaan. Laskeskellaan, että onhan meillä vielä tunti aikaa, joten lähdetään mukaan.





Iskältä tulee tekstari. Meille selviää, että peli onkin jo alkanut. Oh well, ei paljon huvita lähteä pimeään kalseaan olkkariin istumaan kun ulkona on niin ihanaa. Pyydetään kotijoukkoja pitämään meidät ajan tasalla pelin kulusta.



17-18


Höpötellään niitä näitä ja vilkutetaan kaikille laivoille.






18-19


Pelataan brittiversiota Shitheadista. Ihan kummat säännöt ja mikäs se semmoinen Shithead on, jossa ei pelata häviöstä!?



Aurinko alkaa pikku hiljaa laskemaan, joten siirrytään sisätiloihin. Saadaan kutsu alakertaan pelaamaan Guitarheroa (tai no itse kutsuttiin itsemme, mutta kuitenkin :D).



19-20



Guitar Heroa, koiria ja olutta.





20-21


Pelataan lisää. Oon aika hyvä.


Photo: ?



21-22


Mikko huikkaa yläkerrasta että olisi ruokaa tarjolla.



Chilituna-pasta on oikein maittavaa ja tulee varsin tarpeeseen. Syödään vähän ja lähdetään takaisin alakertaan, jonne olin reppunikin jättänyt.





22-23


Kuunnellaan vähän kun pojat äänittää kitaroita. Lykkään Garylle yhdet nuotit, jotka haluan sen opettelevan. Keskustellaan musantekemisestä, Euroviisuista ja lätkästä.





23-24

Nappaan Jasperin mukaan ja mennään meille musisoimaan. En ole koskaan osannut jamitella mutta nyt halusin koittaa. Haastavan hommasta teki se ettei J tiennyt sointuja, eli munkin piti vaan kokeilla ja kuunnella.



Video: Anneka

Semmosta räpellystä. No kyllähän tuo paikotellen ihan ookoolta kuulostikin.



00-01


Annekan luokkakaveri ja veljensä saapuvat kylään kera punkkupullon. Juodaan se ja jutellaan ja esittelen taulujani.






01-02


Sama meininki jatkuu, paitsi että alan soittaa pianoa ja laulelemaan.

Photo: It's a secret

Photo: It's a secret



02-03


Porukka haluaa välttämättä lähteä Zur Quelleen. Ei auta muu kuin seurata perässä.





03-04

Yhden lasillisen jälkeen alkaa jo väsyttää enkä jaksa enää keskustella politiikasta tai rumpujenrakentamisesta. Lähden siis suosiolla kotiin nukkumaan.


Hyvää yötä!


Translation: I once photographed one entire Friday of mine. It was a nice day filled with school, sun, nice people, games, drinks and music!

8 kommenttia :

 1. Miten sä aina jaksat valvoa noin myöhään? XD Ihana postaus<3

  VastaaPoista
 2. Haha, joskus jaksan, mutta eihän toi ees oo myöhä :D Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Kätevän oloinen tuo parvekkeen kukkaruukkukarsina. Enpä sellaista ole ennen nähnytkään :O

  VastaaPoista
 4. Jotenkin niin mutkatonta ja helppoa tuo sun elämisesi. Hmmm voiko se olla totta, että osaat aina ottaa noin lunkisti ja ei tuu mitään tyhmiä ongelmia ikinä? Kerro salaisuutesi!
  Mukavata tätä viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 5. Phööhöö, ^^ ei kenenkään elämä ole niin ruusuista. Jekku on kirjoittaa vain kivoista asioista.

  VastaaPoista
 6. ish: Joo siinä on tommoinen koristekehikko, mihin olisi kai tarkoitus laittaa semmonen pitkulainen ruukku, mutta musta tuommoset yksittäiset on kauniimpia. Pitäisi vaan laittaa joku lauta tuohon pohjalle, kun nyt ruukut pysyvät vaan noissa risteyskohdissa.

  hapsuinen: Totta kai joskus tulee ongelmia, ihan aina ei kuitenkaan voi tosi kivaa olla :) Mutta yleensä niistä ongelmista selviää parhaiten juurikin semmoisella lunkilla asenteella

  Kapsu: Juurikin näin. Oon alusta asti halunnut pitää tän blogin iloisten ja kivojen asioiden positiivisena blogina, koska itsekään en tykkää lueskella synkistä asioista ja toisten harmeista. Välillä saatan vähän lipsahtaa valittelemaan vaivoista ja sairauksista, mutta muuten on kai ihan hyvin sujunut :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos tuosta simfy-linkistä! Pätevän oloiselle palvelulle vaikuttaa..

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>