torstai 19. toukokuuta 2011Asuäänestys 3/2011 Tulokset1. Luumutarha - 34 ääntä (38%)


Kolmannes äänistä! Onhan tämä varsin tyylikäs ja balansoitunut asukokonaisuus, ehkä vaan vähän tylsä ja muodissa jopa jälkeenjäänyt. No, sukat piristää. Ihan kiva tuossa oli kuitenkin käydä äänestämässä ja leffassa.2. Suklaanomparelli - 25 ääntä (28%)


Neljännes äänistä! Tykkään tuommoisista yhden värin paketeista, etenkin ruskean eri sävyjä on mahtava yhdistellä. Vielä kun ottaa mukaan erilaiset materiaalit ja kuviot, niin kiva tulee. Musta tuo mekon kuviointi, legginsien kiilto ja kenkien karheus vaan toimi oikein hienosti yhteen. Ainiin ja hiuksetkin oli ruskeutuneet.3. Vadelmayllätys - 21 ääntä (23%)


Tämäkin sai sentään yli viidenneksen äänistä. Nerokas asu mielestäni. Kaupan päälle vielä somakin. Isoäidin vanha alushame, johon äiti on modannut pinkit koristukset. Puin sen mekoksi kiinnittämällä hakaneuloin rintaliiveihin, kiristämällä vyöllä ja tunkemalla alle omatekemän keltaisen hörsötyksen. Kaulaan vielä euron lastenkoru, niin jopa on söpsöä.4. Mandariini Asfaltilla - 13 ääntä (14%)


Rentoilu-muuttoasukin sai ihan mukavasti ääniä. Tästä on paha sanoa muuta kuin että ihan kiva. Niin ja musta oranssi ja harmaa käy hyvin yhteen. Ja musta.5. Kevätkeiju - 12 ääntä (13%)


Tätä on varmaan vähän vaikea ollut arvioida, kun ei kuitenkaan mistään jokapäivän asusta ole kysymys. Itse arvostan tässä tuota luovuuspuuskaa, jonka lopputuloskin ihan mukiinmenevä. Kivasti kieputellut narut ja kun vihreä hiusväri ei näy tukassa niin voihan sitä suihkuttaa jaloille!6. Sinä ja Minä Nurmikolla - 10 ääntä (11%)


Kovin cool asu mielestäni. Vähän hillitympi mutta kiva ja ihan pirtsakka.jaettu 7. Pääsiäismina, Intiaaniketo ja Anna Retroalmu - kaikki 9 ääntä (10%)


Näissä kaikissa taitaa olla semmoinen yleismoka, ettei ne ole ihan loppuun asti harkittuja ja riittävän siistejä. Pääsiäisminassa on ihan hyvä ajatus ja ihan ookoo lopputuloskin ei vaan mitenkään mahtava tai erityinen. Intiaaniketo on mielestäni liian koristeltu. Tuo mekko on parhaimmillaan kun on paljain jaloin ilman mitään hörsötyksiä. Anna Retroalmun asussa kanssa ihan kiva ajatus, mutta vähän pönäkkä lopputulos. Pitää koittaa tuota toppia jonkun toisen alaosan kanssa.10. Kirjava Kiitos Kaunis - 7 ääntä (7%)


Kyllä tämä musta kivempi asu on kuin mikään noista edellisestä kolmikosta, mutta myönnettäköön, ettei tämä nyt niin upea ole että tälle äänensä antaisi.


Ääniä tuli huikeat 88 kpl! Kiitos niistä! Ensi kerralla koitetaan rikkoa 90 raja :) Mitäs mieltä olette tuloksista? Voittiko oikea?


Thanks for voting! What do you think about results? Did the right outfit win?

3 kommenttia :

 1. Mun suosikki oli vadelma yllätys<3 Enkä ois ikinä arvannu miten oot ton kyhänny xD

  VastaaPoista
 2. Sun blogi on aivan mahtava! Ja sun tyyli on niin kivan persoonalline, tykkään :) Ja mun lemppari noista asuista oli kyllä toi Luumutarha, mut vadelma yllätyski oli tosi kiva :P

  VastaaPoista
 3. Leena: Hehe, kyhäily on toinen nimeni :D

  Anonyymi: Voi vitsi, kiitos tosi paljon! Aina tosi kiva kuulla jos joku tykkää :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>