perjantai 22. huhtikuuta 2011Viikon viive


Heippa! Poikkesin purkamaan sumaa ja heittämään muutaman kuvan viime viikonlopulta. Silloin oli kevät - nyt on melkeinpä täyskesä, eikä loppua näy! Koko viikon sääennusteet luvanneet pelkkää auringonpaistetta reilun parinkymmenen asteen siivittämänä. Kelpaa!


Tuolloin oli hyvä olla vielä pitkähihaista päällä. Lähdettiin korkkaamaan grillikausi Tiergarteniin. Leipä ja salaatit oli hyviä juu, mutta makkaraa ei oikein kummemmin tehnyt mieli - taitaa uuden vuoden makkara-nakkikemut vieläkin kummitella muistissa. Pari päivää ei muuta syötykään, yöh!


Tasan viikko sitten pojat kokkasivat herkkuaterian:


Mureaa piffiä kera perunaknöödelien, salaatin (jossa ainakin tuoreita herkkusieniä, tomskua, parmesania ja kurpitsansiemenöljyä) sekä kermakastikkeen, joka oli niin täydellistä! Kuulemma jotain Hans Välimäen reseptejä, ainakin siihen tuli soijaa, kermaa ja dijon-sinappia.

Eilen alkoi reilun viikon pääsiäisloma! Vetyperoksidit päässä, juomat kylmässä ja mielessä ehkäpä jonkinmoinen open air -meininki. Pitkää perjantaita!


Translation: Pictures from last weekend when we started this year's grilling season at Tiergarten. It was spring then, now it's summer! It's amazing. Day after day just pure sunshine with over 20 degrees. Nice!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>