keskiviikko 27. huhtikuuta 2011Vadelma nurmikolla


Vihreä ja pinkki - mikä miellyttävä väriyhdistelmä. Tuossa nurmikolla kun vielä keimailin, niin mieleen tulee kuvia katsellessa myös Berliner Weiße grün & rot -juomat. Vattu ja tuoksumaratti eli matara. Kyllä!

Photo: Anneka

Photos: Anneka

Siinä nurmikolla olikin kiva istuksia. Oltiin juuri nimittäin Annekan kanssa ostettu jotain hyvin mukavaa! ...


Translation: I look like raspberry on grass. Or Berliner weiße grün & rot beverages! It was a nice moment - we had just bought ourselves something very nice! ...

4 kommenttia :

 1. Herkulliset värit
  ihanat noi housut tykkään;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Juu ne löyty joskus viime vuoden puolella kirppikseltä. Piti ostaa kun ei mitkään vanhat housut mahtunu jalkaan :D Nyt on näkyny katukuvassa jotenkin paljon vihreitä housuja. Tai sitten ne vaan pistää silmään jos on itselläänkin samanmoiset jalassa :)

  VastaaPoista
 3. Ite en oo pinkin ystävä lähimainkaan, mut ai että siulle sopii tuo pinkin sävy hyvin! Vielä yhistettynä vihreeseen se varmaan korostuu entistä enemmän, ku aika lailla vastavärit on :)

  VastaaPoista
 4. Itekään en oo koskaan ollut erityisemmin mikään pinkin tai vaaleanpunaisen ystävä. Lapsuuden ja nuoruuden inhokkivärejä! Mutta tuollai kun niitä yhdistää muihin vahvoihin väreihin ja värikkäisiin kuoseihin niin voi saada vaiks kuinka kivoja yhdistelmiä :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>