sunnuntai 24. huhtikuuta 2011Such a Perfect Day


Viikko sitten sunnuntaina otettiin tyttöjen kanssa suunnaksi Potsdam, jossa oli tyttöjen vaatteidenkierrätysbileet. Musiikista vastasi alakerran bändi Stonedrifters, joka tosin aika lailla missattiin, mutta vaatteita riitti kyllä. Homman nimihän oli, että jokainen toi vaatteita, joista oli valmis luopumaan ja tilalle sai valkata uusia.


Heti ensimmäiseksi iskin silmäni tuohon mahtavaan keltaiseen karva-asiaan ja sitä sovitinkin, mutta myyjä olisi halunnut siitä summan x rahaa. Tarjosin paria euroa jolle hän vain naureskeli ja pudisteli päätään. Aika hölmöä muutenkin tulla myymään tavaraa tapahtumaan, jossa tarkoituksena on vaihtaminen ja kierrätys.

Tästä vähän masentuneena katselin nopeasti tarjonnan läpi ja ajattelin lähteä tyhjin käsin, mutta niin sitä vaan reppuni yllättäen olikin niin täynnä, että jouduin hillitsemään itseni ja hokemaan "nyt saa kyllä jo riittää". Esittelen löytöni seuraavassa postauksessa.


Tyhjin käsin eivät jääneet Gil ja Kapsukaan. Kapsu löysi sopivasti itselleen uuden kassinkin - muuten uusien vaatteiden kuljetus olisikin ollut haastavaa :DKun kerran Potsdamissa oltiin, ajateltiin käydä juhlistamassa mahtavia löytöjämme menemällä johonkin syömään. Poljettiin vanhaan keskustaan.Ostettiin Starbucksista chai macchiatot soijamaidolla, ja hitsi että osasi olla hyvää! En varmaan aikaisemmin ollutkaan edes maistunut soijamaitoa. Lehmänmaidosta en tykkää, enkä ole sitä oikein koskaan pystynyt makunsa takia juomaan.

Ruokapaikkaa ei löytynyt. Sen sijaan käväistiin tivolissa!Tykkään tuosta Break Dancestä. Kerran testattiin Mikon kanssa Hasenheiden Touko-Tivolissa.


Tuo olisi varmasti myös kiva vekotin. Tulee Tykkimäen Disco-Jet mieleen.


Kapsu ja Gil olisivat halunneet tuohon.


Kompromissina päätettiin ajella pari kierrosta maailmanpyörällä ja tsekata Potsdam yläilmoista.Tuli huono olo, kun meidän vaunu laitettiin ystävällisesti pyörimään ihan kunnolla itsensä ympäri.Päätettiin lähteä takaisin Berliiniin ruokailemaan.


Uudet asut.


Gil vei meidät mahtavaan intialaiseen kasvisruokaravintolaan Goethestraßelle.


Gil otti vahingossa kattilan kannen soppalautaseksi. Kylläpä meitä naurattikin!


Katri näyttää mallia, kuinka intialaista oikeaoppisesti syödään.


Itse otin vegelautasen 7 euron hintaan. Törkeän hyvä! Etenkin tuo pähkinäinen tofu ja tuliset sienet oli ihan mahtavia. Ruokajuomaksi litra viiniä 11 euron hintaan. Ei todellakaan pahan hintainenkaan paikka! Tänne olen jo kaavaillut palaavani harvase päivä.


Juu ja pari temppeliäkin löytyi sisäpihalta.


Translation: Such a lovely Sunday week ago. We went to Potsdam to clothes swapping party where Stonedrifters was playing. Got so many lovely clothes! We wanted to celebrate our good luck by having a nice dinner in Potsdam, but didn't find any place, so we just drank some chai macchiato with soymilk and enjoyed a ride in ferris wheel. Headed back to Berlin to enjoy an awesome Indian food in a vegetarian restaurant in Goethestraße.4 kommenttia :

 1. What a nice day you had. That yellow dress was awsome! Schade, du hast das nicht bekommt.

  VastaaPoista
 2. Well yeah but I think it looked much nicer hanging over there than on me. Und ich hab´ganz viele super tolle Kleider bekommen - ohne Geld! Du wirst schon sehen!

  VastaaPoista
 3. Voikun näyttää olleen ihana päivä! Ja odottelen innoissani mitä kaikkea hienoa sä oot löytänyt! Ja vähän näyttää kauniilta tuo vanha kaupunki..

  VastaaPoista
 4. Päivä oli ihana ja vaatteetkin hyvin jees ilmaiskappaleita :) Se on ihan idyllinen paikka tuo Potsdamin vanha kaupunki (jostain syystä kirjoitin tuonne ylös vanha keskusta tai muuta fiksua mut juu siis kaupunkia tarkotin :))

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>