lauantai 30. huhtikuuta 2011Pääsiäinen


Siinä heräiltyämme ja aamiaset nautittuamme otettiin fillarit alle ja lähdettiin polkemaan kohti Hasenheidea. Ilma oli mukava, auringossa jopa kuuma.


Käytiin nappaamassa chai macchiatot soijamaidolla mukaamme ja jatkettiin polkemista. Lopulta oltiin perillä puistossa, jossa Katri ja Jani jo odottelivatkin.


Makoiltiin ja nautittiin auringosta.


Pelattiin Bon Appetitia.


Katseltiin vanteen pyörittelijöitä ja haaveiltiin omista hulahulista.


Lakkailtiin kynsiä.


Hehe, ei mitkään kaikista kauneimmat, mutta maalasinkin äkkiä ja itsekseni vanhojen lakkojen päälle.


Mikko liittyi seuraan. Treffaattiin Johanna lähitienoolla ja lähdettiin metsästämään aurinkoista ruokapaikkaa.


Ei löytynyt, mutta tyydyttiin Monte Christoon, joka on hyvä ja halpa ravintola, ja jossa jopa on valkoiset pöytäliinat, mikä toi pääsiäisateriaan tiettyä juhlan tuntua.
Photo: Anneka

Ruokailun jälkeen käytiin vielä nappaamassa auringon viimesäteet, nauttimassa pääsiäisjuomat ja ottamassa parit taide- ja muotiotokset.
Puistosta jatkettiin matkaa Caiquen tupareihin.


Photo: Mikko

Photo: Mikko
Siellä tovi istuksittiin, tanssittiin ja seurusteltiin, kunnes lähdettiin polkemaan kotia kohti. Varsin mukava pääsiäinen oli se. Nyt pitäneekin kai jo toivottaa hyvää vappua: Hyvää vappua!


Photo: Anneka


Translation:
Our Easter celebration included bicycling, chai macchiato with soymilk, chilling in Hasenheide park, eating at Monte Christo, sparkling wine and beer, fashion photos and Caique's housewarming party. Nice package indeed :)

2 kommenttia :

  1. Joooo!!! Start hooping :) Suosittelen lämpimästi. Ens kerralla kun näet hooptyttöjä niin osta niiltä vanne, ei kantsi lelukaupan lasten vanteilla koittaa (vaikea niin kevyellä). Iloista meininkiä sulla aina näyttää olevan <3

    VastaaPoista
  2. Kaveri sano että jossain sirkuskaupassa pitäisi käydä pyörähtämässä. Ei ne kunnon vanteet kuulemma edes mitään hirveen kalliita oo. Olis varmasti hauskaa ja vyötärö kiittäis :) Iloinen meininki on ilon asia!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>