torstai 28. huhtikuuta 2011


Liikkumisen uusi muoto


Tättärätää! Käytiin ostamassa fillarit! Vihdoinkin!

Friedrichshainista U Samariterstraßen läheltä löytyi kiva käytettyjen pyörien kauppa bikePark, jossa oli tosi ystävällistä palveluakin. Mun matkaan lähti tuo punertavanruskea hintaan 139,- ja Anneka osti itselleen tuon vaaleamman 99 eurolla.


Photo: Anneka

Ilma oli mitä parhain. Poljettiin Alexanderplatzille välistopille ja -palalle: kana-kasvis-nuudeliboksit kookos-lemongrass-pähkinäkastikkeella (vaimikässenytoli) kera Desperadosien tuli hyvään saumaan.Photo: Anneka

Matka jatkui Tiergartenin läpi maaliostoksille. Ostettiin halpaa akryyliväriä ja suunnittiin lähipuistoon maalailemaan. Hämärän tullen piti siirtyä sisätiloihin viimeistelemään kulkupelit.


Photo: Anneka

Olisko ollut sitten seuraava päivä kun lounastettiin taas parvekkeella ja nautittiin kesäisestä säästä ja auringonpaisteesta. Tankkauksen jälkeen napattiin uudet pyörät alle ja lähdettiin liikenteeseen.


Käytiin tsekkaamassa missä Annekan kämppä ja koulu olisi. Lähettyviltä löytyi varsin viehättävä pikkupuisto!


Tällä kertaa juhlava piknikkimme koostui Rotkäppchen puolikuivasta skumpasta ja Maltesers-nameista. Namnam!


Photo: Anneka

Oli ihanaa! Tuosta poljettiin vielä Monjibou-puistoon treffaamaan Katri ja siitä Kauflandiin ostoksille. Illalla kokkailtiin meillä ja katsottiin Germany's Next Top Model (joka muuten tulee taas tänään, jeh!)

Saanen esitellä vielä lopuksi uudet pyörämme:


Alviasta kuoriutui Aliish

Annekankin pyörä sai uudet vaatteet, hyvin annekamaiset sellaiset:
Oi miten elämänlaatuni onkaan parantunut kun voi pyöräillä ympäriinsä sen sijaan että tunkeutuisi ahdistaviin metroihin!


Translation: Tadah! We got bicycles! Finally! There is a really nice store in Friedrichshain selling used bikes, called bikePark. Our bikes costed 99 and 139 euros and they are cool! Of course we had to make them even cooler and ours by painting them :) I'm so happy now that I can just ride my bike everywhere, to all the parks and also find new places!

8 kommenttia :

 1. Ihanaa!

  Itse olen yrittänyt löytää pyörän netistä, anttilasta varmaan tilaan kaikista halvimman :) Se on sitten sellainen pyörä josta oikeasti on pidettävä hyvää huolta. Koska aina ne johkui katoaa..

  Pyörällä ku pääsee niin nopsaa etiäpäin niin se on kivaa se! Wruum-wrrumia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin katselin eBaystä ja Craiglistiltä, mutta tuommoisissa on aina se vaara, että ne voi olla varastettuja, ja sitähän me ei haluttu. Ei myöskään haluttu että meidän pyörät vietäisiin ja niinpä ostettiinkin hyvät lukot ja ollaan aina tarkkoina mihin pyörämme parkkeerataan.

  Khyllä vaan! Useesti pääsee nopeampaan kuin julkisilla ja tulee automaattisestikin mentyä ihan uusiin paikkoihin, joita ei maan alta tai pääteiltä näekään :)

  VastaaPoista
 3. Aika kalliita pyöriä, noin käytetyiksi.. 0_o mutta kyllähän ne silti maksaa itsensä takasin, kun ei tartte julkisia käyttää lainkaan niin paljoa! Ja kuntokin kasvaa ni ei tarttem en salille khehee xD Pori on kans tosi pyöräilijöiden kaupunki, täällä tyyliin kaikki liikkuu pyörällä, ihan jees kyllä. Multa löytyy kans oma :) Ja ihanan kesästä siellä jo! Ja teidän pyöristä tuli hienot :) Ihanat raidat ja ihana pöllö kiuu<3

  VastaaPoista
 4. Nojaa, kai niitä viidenkympin hintaankin voisi kirppareilta saada, mutta siinä just se riski että voi olla varastettuja. Liikkeessä oli vähän halvempia myöskin, mutta haluttiin tuommoset tietyn malliset :) Ja maksaa tosiaan nopsaan ittensä takaisin! On ihan superkesäistä ja vapuksikin taas luvattu samanmoista - jeejee! Kiitostakiitos, pyöristä tuli ihan meidän näköset niinkun oli tarkoituskin. Pöllö on Annekan liikennepöllö, hehe.

  VastaaPoista
 5. Pyörä. ;_;

  Hankin Jopon uutena viime kesänä juurikin siksi, että huuto.netissä tjsp ne tuppaavat olemaan varastettuja. Ja lähtihän se omakin pyörä kävelemään kaverin pihasta.

  Joskohan sitä kehtaisi jo hankkia uuden, tällä kertaa kyllä käytettynä.

  Makeita noi teidän!

  VastaaPoista
 6. Kiitsa! :) Joo vähän on aina huoli että onko se pyörä varmasti tallessa. Esim kaverilta on pari kertaa tyhjennetty renkaat. Kummallista tuommonen. Pitää vaan olla huolellinen ja luottavainen.

  VastaaPoista
 7. Eikun ei luottavainen. Silleen se lähtee pian. Maalasit sen vielä noin kirkuvaksi, siitä joku vielä ärsyyntyy ja vääntää sun renkaat mutkalle. Suomessa jätin pyörän milloin mihinkin pariksikin päiväksi, mutta täällä berliinissä en ikinä tahdo olla monen metrin päässä mankelistani. Talon sisälle aina kun mahdollista ja johonkin kiinni.

  VastaaPoista
 8. Niinnojuu! Eikös suurin osa ilkivallasta tapahdu yöaikaan. Oon ajatellu että jos lähden johonkin läpi yön rieukkumaan niin sitten jätän pöyrän kotiin.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>