maanantai 11. huhtikuuta 2011Kun kun kun kipu ja kuume purasee, muista silloin Alisee


Olen tässä funtsinut Kauniin Kameleontin hajoittamista eri osiksi. Ensimmäinen näistä voisi olla Sairas Kameleontti, jossa voivoteltaisiin kaikkia vaivoja, mulla kun näitä tuppaa olemaan. Olen kutakuinkin toipunut flunssasta, mutta sen päätteeksi sain komean huuliherpeksen, voi ihanuus. Synttäripäivänä poltin nilkkani uuninluukussa. Se oli pari päivää hyvinkin kipeä ja turvonnut, niin että jouduin linkkaamaan kotona ja etenemään seiniä pitkin. Sitten viime viikolla työmatkalla huomattiin takaviistossa tokassa kerroksessa tangotanssit, joita tuijoteltiin samalla eteenpäin kävellen. Törmäsin johonkin tolppaan, joka sattui ihanasti olemaan polven kohdalla ja kivasti muljahti lumpion alle. Luulin että kyllähän tämä tästä, mutta illan mittaa alkoi polvea enemmänkin koskemaan, enkä oikein saanut sitä kunnolla oikaistua, kun sattui. Tämä vaiva kuitenkin katosi vuorokauden sisään. Vammakävelin sitä ennen Tiergartenin halki korkokengissä. Fiksua?Nyt alkaa raajat olla ihan ookoo, mutta tuo huuli säteilee suuhun ja koko naamanpuolikkaaseen. Niin ja viikonloppuna oli taas vähän vilustunut olo, mutta jospa tänään selviäisin ilman uusia vaivoja ja jaksaisin olla voivottelematta näitä samoja :)


Uusi paita eBaystä.Työskentelypisteeni/alttarini alkaa olla nyt täydessä loistossaan, kun sain jonkin ihan käsittämättömän upean lahjoituksen: vanhan the Beatles-julisteen! En ole ihan vielä varma sopiiko se tuolle paikalle, mutta toisaalta sitä on kiva katsella aamuisin herättyään.
Tänään vakaana aikomuksenani on käydä lenkillä ja ehtiä ompelemaan jotain mukavaa! Kivaa uutta viikkoa teillekin!Translation: I've been thinking about splitting up my blog a bit. One of the new parts could be an illness blog, where i could complain about all the diseases that I have, which seems to be more and more day by day, eh? At the moment all in all I'm in a healing process, so I just hope I don't get any new problems! New shirt form eBay. Finally my desk/altar is looking finished as I got that incredible the Beatles poster on top of it. Couldn't be happier!

4 kommenttia :

 1. En huomaa mitään huuliherpestä.

  paranemisia koiven osalta

  VastaaPoista
 2. Siinähän se ekassa kuvassa komeilee. Alemmat kuvat onkin sitten otettu ennen vaivan ilmeentymistä. Koipi on jees, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. No ei ole kauhean kaunista. Sairausblogi saattaisi kerätä aiheesta kiinnostuneita yhteen voivottelemaan.
  Mutta tämä nyt on vaan my humble opinion.

  VastaaPoista
 4. Niin mikäpä siitä nyt kaunista tekiskään. Mäkin äänestäisin kommenttitulvaa sairausblogille!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>