perjantai 1. huhtikuuta 2011Keltapäinen täti täällä hei!


Joskus aina unohdun lueskelemaan omia vanhoja blogimerkintöjä (mikäs sen mukavampaa puuhaa). Äskettäin ajauduin ehkä kaikkien aikojen kolmanteen blogimerkintääni, joka käsitteli korvakoruja (tonkikoon ken haluaa). Siellä olin Etsystä bongannut mm. ihan kivat sitruskorvikset. Yllätyksekseni koruja oli vielä myynnissä, joten klikkailinpa sitten itselleni sitruunat ja limet.Ihan hirmu söpöt mielestäni! Oon tosi huono pitämään korvakoruja, mutta ajattelin nyt taas koittaa. Tuonmallisista tykkään eniten, vaikka kyllä nekin jotenkin saa mut näyttämään vähän tätimäiseltä. (Mikä mussa on vikana, örr!)Lämpöinen on poskensa nukka. Mutta korviksista vielä sen verran, että ovat täysin muoviset tappia myöten, ja näin ollen kivat vaikkapa nikkeliallergiasta kärsiville. Enemmän hedelmäsiivuja ja muutakin löytyy täältä: Foundlings Jewellery on Etsy.


Jatkoin tukan vaalentelua, vaikka se ruskea oli tosi kiva. Kuitenkin, jos haluan kesäksi vaaleanpunaista lähelläkään olevan sävyn, täytyy tässä pikkuhiljaa toimia. Nyt tukkani on iloisen keltainen.


Jaa-a, saas nähdä miten tästäkin selviää. Samantien muuttui naama possunväriseksi ja koko olemus turvonneeksi, mutta kaipa se vaan on kestettävä. Tai kai siihen tottuu. Ajattelin kyllä että olisin nyt jo juossut ostamaan jotain shokkiväriä, kuten sinistä tai sitä tuttua vihreää, mutta olkoon nyt ainakin pari päivää tällainen.
Translation:
I had my eye on those earrings in the beginning of my blog and now, after two years I decided to buy them. Aren't they cute! (They're also non-allergic - plastic.) I don't really use earrings but I'll try to give it a try again. Somehow they just make me look older and lady-like instead of cool :/ I also bleached my hair again. Now it's yellow like pee and I feel ugly. Well, I guess there are no short-cuts in this journey!

4 kommenttia :

 1. Ääää-äää-ää! Minäkin tahtoisin blondata, mutta varmaan hermot pettäisi kesken projektin ja jäisi keltaiseksi koko reuhka. :(

  VastaaPoista
 2. Sun tukka on hieno tonvärisenä :) Mut kyllähän se vaihtelu aina virkistää. Mullakin on sellainen vaihtelupakkomielle vaikka tiiän että tumma sopii mulle parhaiten.

  VastaaPoista
 3. Jotenkin ite tykkään ihan älyttömästi rastoissa just semmosesta blondaussekamelskasta jossa on vaikka mitä väriä :D. Ehkä teen itekin sit joskus niin!

  VastaaPoista
 4. Joo se eka blondauskerta tuottaakin kivoja sävyjä, mutta nyt kun lähti keltaiseen suuntaan, niin se ei vaan oikein tahdo sopia mulle :/

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>