tiistai 5. huhtikuuta 2011Beautiful Day for Pique-nique

Tunnelmia synttäri-piknikiltä

Päivähän oli mitä mahtavin. Sää oli puolipilvinen ja lämpötila vähintään 20°C. Auringonpaisteessa tuntui jopa liian kuumalta, mikäli mahdollista! Siinä puolenpäivän jälkeen suunnattiin kohti korttelimme keskellä sijaitsevaa salaista puutarhaa.Jokainen toi jotain syömistä, eikä mitään ihan pieniä määriä! Harmittaa kun ei jaksanut maistaa kaikkea, eikä muutenkaan tullut syötyä niin paljoa, ruokahalujen ollessa vähän kadoksissa flunssan takia.Mehu maistui kuitenkin! Olin tehnyt itselleni teetä termariin, mutta juomatta jäi, kun oli niin kuuma ilma :)
"Only the beginning". Porukkaa ja ruokaa ilmaantui koko ajan lisää paikalle.

Auringonsäteiden vaellettua ensimmäisen paikkamme ulottumiin, vaihdettiin mekin leirimme sijaintia.


Photo: KatriSyötiin, juotiin, juteltiin, tanssittiin, laulettiin, pelailtiin, kunnes hämärän aika koitti ja tuli aika pakata kamat kasaan. Ennen meille siirtymistä laitettiin vielä lentävä lyhty ilmoille. Meillä jatkettiin aika lailla samoissa merkeissä. Laitoin omat musavideot -kasetin pyörimään taustalle ja kellon lyötyä 12 sain monta ihanaa halia ja ihan mielettömiä lahjojakin! Niistä lisää erillisessä postauksessa :)


Photo: Katri


Translation:
Pictures of my lovely birthday picnic! The weather was super, sometimes even too hot, if possible! Only thing I regret is that couldn't taste all the awesome food we had. I just didn't have much appetit because of my flu :/ But otherwise that day was just perfect! When it got dark, we continued to our place where I got many lovely hugs and gifts at midnight :)

7 kommenttia :

 1. Oho vaikuttaapa lämpimältä kun ihmiset on siellä ilman takkeja tai pitkähihasta paitaa! Kyllä täälläkin on silti sää jo lämmennyt, lumet alkaa pikkuhiljaa sulamaan pois :)

  VastaaPoista
 2. Juu siis tuo oli oikeesti kuin kesäpäivä! Hyvä säkä :)

  VastaaPoista
 3. aaaaaaa piknik jeeee uuuuu hihiiiii! mahtava sää, ihania värejä ja hieno muki :)

  VastaaPoista
 4. Voooooi kamala miten nättiä siellä päin on jo! Täällä vielä lumikasoja, mut on ne kyllä muutamassa päivässä kutistunu hurjasti ja tietkii jo ihan auki, ku on sadellu vettä! Kaikki vaa valittaa vesisadetta, mut eikö ne tajua et se lumi sulaa nopeempaa ku sataa vettä :P Tänää kyllä ollu vähän viilee ilma, jotain +2°C.
  Melkein tekis miel kuvata itekkii samaan tyyliin kaupunkia tai jotain, ku miten monissa blogeissa on, mut ei jotenkii jaksa ku miulla on viha-rakkaussuhde tuon kameran kanssa ja saa ottaa sata kuvaa joista ehkä yks on sellanen vähiten huono... Ja en jaksais alkaa säätämään jalustan kanssa joka paikassa. Enkä ees kule yksikseen pahemmin missään :D

  Mut ai että, näitä ku kattoo ja lukee ni haluisin vaa nii Berliiniin! En ees tajua mistä tuo tuli alunperin, mut nyt se on jo nii iso unelma et en malttais ees oottaa, ja ku oon päättäny et se on minne menen (tulen) sitte joskus ku aika on sopiva. Jotenkii tuntuu niiku osa miusta ois jo paennu Berliiniin :P Vaikken oo siis ees käyny sielä koskaan vielä!

  VastaaPoista
 5. ernia mults: Uujeaaah! wuhuu :) meille tulee vielä monta piknikkiä beibi!

  Aada: On kyllä! Ihan yhtäkkiä tuli taas vihreyskin! Sadehan on kevään merkki! Sitten kun lumetkin on sulanu niin ei se luonto ilman vettä ala vihertää :) Harjoitus tekee mestarin. Kyllä ne kuvat jossain vaiheessa alkaa omaakin silmää miellyttää. Siitä tulee varmaan mieletön reissu kun ekaa kertaa pääset Berliiniin :)

  VastaaPoista
 6. Wau ihanat bileet ja tarjottavat:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 7. Siellä kaikilla oli niin mukavaakin :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>