torstai 3. maaliskuuta 2011Technopaganism


Kuten aikaisemmin jo mainitsin, perjantaina vietettiin aikaa Caiquen installaatiossa Technopaganism, jonka tekemiseen olivat osallistuneet myös Katri ja Mikko. Jokunen aika sitten Caique järjesti performanssin, jossa hän tanssi 24 tuntia putkeen. Tapahtuma kuvattiin ja materiaalista järjestettiin nyt dokumentoiva installaatio.Erilaisilta screeneiltä erilaisia tunnelmia tanssin lomasta. Noita jäi maagisesti seuraamaan. Aina jokin ruutu sopi taustalla soitettuun musiikkiin kuin nakutettu. Lisäksi katsojilla oli mahdollisuus kuulokkeiden kanssa katsoa kronologinen dokumentti esityksestä.

Porukkaa kävi mukavasti ja installaatio oli kaikin puolin tykätty ja onnistunut. Puolen yön aikoihin lähdettiin etenemään kohti tanssipaikkaa, joka oli jossain asuintalossa ja tupaten täysi. Osa jäi sinne ja osa jatkoi väljemmille vesille.

Huomasin muuten, kuinka entisillä kotikulmillamme Neuköllnissä oltiin kaikkialla tosi ystävällisiä. Sinä iltana mm. kioskin sedältä ystävällisesti saatiin muovimukeja ja herra jopa hymyillen suostui pesemään ja pilkkomaan mukana kantamani limen. Toisellakin kioskilla kävin jotain ostamassa ja sain osakseni hymyilevää ja oikein ystävällistä palvelua. Lisäksi kävin yhdessä baarissa kysymässä, josko voisin ostaa vähän jäitä. En voinut, vaan minulle tuputettiin ilmaiseksi iso pussillinen. Hehe! Vessakäynnistä ei myöskään sopinut maksaa, vaikka asiakkaita ei oltukaan.Johannan ja Mikon kanssa suunnattiin Ritter Butzkeen, jossa oli ihan kivat bileet. Tanssittiin aamuun asti. Lavoja oli käytössä kaksi, joista toisella kuului minimal technoa ja toisella vähän funkympaa settiä. Joku tyyppi kaatoi päälleni pullollisen vettä, mikä oli kyllä ihan kiva ajatus, mutta housuni kastuivat epämiellyttävästi. Onneksi house-puolella oli sellainen lämpöpuhallin, jonka edessä jokusen tovin pyrähdeltyäni sain itseni kuivalteltua.Joku pöllö kävi myös kalseassa ilmassa ulkona vähän kuvailemassa itseään jännittävissä asennoissa. Myöhemmin sain muitakin houkuteltua ryhmäkuvaani.Translation: As mentioned before, last Friday we went to see Caique's installation Technopaganism, that also Katri and Mikko had been doing. The story was that some time ago Caique danced 24 hours. It got filmed and this was a documentation about that. Very cool installation after which we went to party. Me, Johanna and Mikko headed to Ritter Butzke, where we danced till the morning. It was a very nice night :)

1 kommentti :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>