torstai 17. maaliskuuta 2011Tarpeellisuus


Ihanaiset nahkachilini ovat pudonneet avaimenperästäni yksitellen, ja nyt niitä ei enää ole :( Tyhjää paikkaa täyttämään hankin hauskat ja tuikitarpeelliset minipeilin ja -ripsarin. Kyllä nyt kelpaa, kun ehostautumisapu on aina matkassa.


Kohtapuoliin voisin suorittaa hiustenvaalennusoperaatiossa osan kaksi. Ei tuo enää niin pahalta näytä, kun omaa väriä alkaa vähän puskemaan, mutta parit ensimmäiset viikot (voi onko siitä edes sen vertaa? - minulla olisi kiivas hiustenkasvu, mutta tällä hetkellä tukkani tuntuu edelleenkin vaan lyhenevän) oli aika karua aikaa, kun näytin ihan kaljulta, mistä johtuen piti erityistä huomiota kiinnittää kampaukseen.


Niin, viikko sitten aurinko paisteli ihanaisesti ja iloisena sattumuksena perjantaina ei ollutkaan koulua. Nautin aamiaisen aamuauringossa keittiössä ja olin onnellinen.Väänsin varmaan viitisen tuntia saksaa, mutta oli kyllä mukavaa, kun sai omassa tahdissa (joutusaan!) tehdä ja vieläpä auringon vieressä hymyillessä. Olisipas opiskelu useammin tuollaista.Sitten tapahtui jotain. Tämä viikko ei ole kyllä ilmojen puolesta ollut yhtään kiva. Enpä sitä kuitenkaan tässä enempää rupea valittelemaan. Jos ei aurinko paista taivaalla, niin se pitää tuoda elämäänsä sitten muilla keinoin.Sain ystävältäni ihanan pussin taikakeiju-kylpyhelmiä. "Lasten kylpykivaa". Ja tällä lapsella oli ainakin varsin mukava kylpyhetki.
Se oli pinkkiä ja siinä oli jotain kimaltavaa joukossa!


Kylvyn jälkeen hoisin jalat kuntoon. Kyllä ne olivatkin joutuneet koetukselle, kun sateessa yksi päivä kävelin työkkäriin ja takaisin huonoissa kengissä. Kotiintulomatkalla oli paikat niin arkoina, että näytin epäilemättä siltä, kuin housuissa olisi ollut jotain ylimääräistä ja epämiellyttävää.

En osannut päättää väriä, joten laitoin kaikkia! Muahahaha!


Translation:
 • I got myself something funny, and oh so necessary, to decorate my keys: a mini-mirror and a -mascara.
 • I think I'll soon be ready to bleach my hair again. I really don't like the blond roots (who would?), although it's not so bad anymore as in the beginning, when I really looked bald.
 • Last Friday we didn't have school. It was sooo lovely to first enjoy a proper and leisurely breakfast in the sun and after that do some German homework. It took many hours but it was nice anyways, because the sun was with me, and I could decide my own speed (which normally is fast).
 • This week has been so depressing what comes to weather. But because complaining doesn't bring the sun back, I've been trying other methods to bring her into my life. My friend gave me that wonderful "kids' magical fairy bad pearls"-experience. It was pink and glittering and wow! After that I treated myself with a little pedicure. I couldn't choose one colour, so I took them all!

7 kommenttia :

 1. ooooo, toi kylpy näyttää niini superille! mieki haluun!

  VastaaPoista
 2. Hehee! Sit ku oot täällä niin kyllä meille saa tulla kylpemään :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea tuo avaimenperäripsari! En ole koskaan nähnyt. :D

  VastaaPoista
 4. Petra Ilona: Se oli kieltämättä hauska hämmennysmomentti, kun tuon kaupanhyllyltä bongasin. Ja tosiaankin tukee ajatusta, että avaimenperä voi olla mitä vaan :D

  ernia mults: :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>