tiistai 22. maaliskuuta 2011SURPRISEEEE!

Päätettiin järjestää Katrille ylläri-synttärikemut. Olin aika täpinöissäni, sillä enhän koskaan ollut osallistunut mihinkään yllätysjuhliin. Lähdin kohteeseen hyvissä ajoin tsekkaamaan, että kaikki olisi kunnossa.

Ihmiset eivät ihan saapuneet ajallaan, joten jouduttiin soittamaan sankarille, että saapuisi vähän myöhemmin. Tai siis G soitti. Katrin oli tarkoitus luulla, että he viettäisivät kahdestaan tyttöjen iltaa.

No vihdoin hetki koitti ja ovikello soi. Mentiin verhojen taakse piiloon ja sytytettiin tähtisädetikut, jotka ehtivätkin sopivasti palaa loppuun, ennen synttäritytön huoneeseen astumista. Sankarilla oli kuulemma ollut aavistus, eli ihan nappiin ei yllättäminen mennyt, mutta hauskaa meillä oli kyllä! Kovinkin!Huomattiin, että lähes kaikilla tytöillä oli pinkinsävyiset sukkikset. Hauskaa!


Seurusteltiin ja tanssittiin, kunnes oli aika häippästä. Mikon ja Johannan kanssa jatkettiin vielä Salon - Zur Wilden Renateen, jossa oli kivat bileet käynnissä. Jatkettiin siellä tanssimista ja aamunkoitteessa oli aika lähteä kohti kotia. Paitsi että ilma oli niin kertakaikkisen mahtava, että pysähdyin matkanvarrella hetkeksi salaiseen puutarhaan istumaan. Koitin käydä houkuttelemassa naapureitakin menoon mukaan, ja lopulta sain kämppikseni brunssi-seuraksi. Nautittiin vähän leipää ja viiniä kevätauringossa. Niin mukavaa!


Translation: I was so excited to be a part of a surprise party, because I've never done it before. It was nice. The birthday hero had a hunch, but anywas we had a really great time :) Afterwards some of us went to Zur Wilden Renate to continue the party. And when we left for home in the morning, I still couldn't go to sleep because the weather was amaing! I asked my flatmate to have a little brunch with me in the secret garden. It was so funny and sunny :)

6 kommenttia :

 1. Mäki haluisin joskus olla osallisena ylläribileisiin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä siihen jäi vähän sellanen himo, että ens kerralla pitää päästäkin oikeen kunnolla yllättämään :D

  VastaaPoista
 3. Kivan kuuloset yllätysbileet;)

  Ja aamubrunssi kuulostaa kans
  hauskalta;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Hehe, voin kertoa että kivaa ja hauskaa oli kummassakin tapahtumassa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun on niin ihania ystäviä!!!! Olen onnentyttö!!!!

  VastaaPoista
 6. That's because you're worth it, L'Oreal! :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>