tiistai 22. maaliskuuta 2011



Sikuriveneet


Olen edelleenkin kyllästynyt ostamaan aina niitä samaisia ruoka-aineita. Niinpä jos huomaan jotain uutta ja mielenkiinstoista lähikauppamme tuotavalikoimassa, tarraan siihen salamana kiinni. Tällä kertaa ostoskoriini päätyi paketillinen salaattisikuria.

Se näytti hyvältä. En vain koskaan ollut valmistanut siitä mitään, en tietääkseni edes maistanut. Googlettelun tuloksena päätin tehdä salaattisikurisalaatin, tätä ohjetta aika lailla noudattaen.



Pesin yhden salaattisikurin, poistin päällimmäiset lehdet ja revin loput lautaselle. Täytteeksi sinihomejuustoa, paahdettua saksanpähkinää (karkeasti rouhittuna) ja punajuurikuutioita. Päälle kesäkurpitsaöljyä, yrttietikkaa, ripaus mustapippuria ja suolaa.

Oli kyllä tosi hyvää, mutta kumma karvas jälkimaku vähän häiritsi makuelämystä. En tiedä tuliko se salaatista, pähkinöistä, etikasta vai öljystä. Aion joka tapauksessa tehdä näitä lähiaikoina uudestaankin plus tietty jotain muuta. Salaattisikuri-kokeiluni jatkukoon!



Translation: Chicory salad with blue cheese, roasted walnuts and beetroot. It was good! First time I made and ate chicory. I will deffinately continue my experimentations.

5 kommenttia :

  1. Nayttavat herkullisilta! Itsekin etsin aina uusi helppoja ideoita ruoanlaittoon ja tama vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Joten kiitti!

    VastaaPoista
  2. Nam! Miun muistaakseni salaattisikurissa on tosiaan itessään semmonenen pikkasen karvas jälkimaku...

    VastaaPoista
  3. Katz: Toivottavasti maistuu :)

    Tene: Se voi hyvinkin olla. Ens kerralla ajattelin keitellä vähän kasaan.

    VastaaPoista
  4. Mainio idea, makee toteutus ja näyttää namilta<3

    VastaaPoista
  5. :) Lisättäköön vielä että maistuukin aika lailla kelvoilta ;)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>