lauantai 26. maaliskuuta 2011Saunomista ja herkuttelua. Niin ja kevät!


Jatkoa edelliselle. Kyytimme saapui Seelowin asemalle ja siitä ajeltiin jokunen matka Fakenhageniin.

Perillä odotti iloinen vastaanotto.Kannettiin tuolit eteläpäätyyn ja nautittiin kevätauringosta.
Illalliseksi oli tortilloja!


Täytteenä mureaa nautaa, kasvissekoitusta, salsaa ja muita erilaisia kastikkeita (mielestäni paras oli mango-currykastike), mini-suolakurkkuja, hillosipuleita ja kurkkua itävaltalaiseen tapaan (herkullista!). Lisäksi oli kanapaloja. Jälkkäriksi hedelmiä!


Illmeisesti tämä oli cantaloupea vaiko verkkomeloni. Mistä ihmeestä ne muuten erottaa, tietääkö joku?


Tuoretta ananasta namnam!


Hunajapomelo oli mielenkiintoinen tuttavuus. Ihan hyvää ja ei tosiaan yhtään kirpsakkaa.


Illalla päästiin saunaan!Ihan kunnollinen saunahan se oli! Eka kerta kun ollaan käyty Saksan maalla saunassa :) Hitsi oli kyllä mukavaa ja jo nukututti hyvin seuraavana yönä.
Se oli muuten supertäysikuun aikaa (viimeksi täysikuu on ollut yhtä iso vuonna 1993, eli siis sattunut olemaan sen verran lähempänä maata täydenkuun aikaan). Teittekö loitsuja tai tapahtuiko mitään hämmentävää?


Saunan jälkeen tosiaan ihan tsippasin. Menin sänkyyn ja nukahdin saman tien. Ja nukuin aamuun asti ilman häiriöitä :)Siinä heräiltyämme saatiin taas istahtaa mainioiden herkkujen ääreen: aamiaiseksi linssejä, munaa, leipää, vastapuristettua tuoremehua ja vihreää teetä. Lähti päivä hyvin käyntiin.


Pikkuhiljaa lähdettiin koko porukka ajelemaan autolla kohti Berliiniä. Ilma jatkui yhtä aurinkoisena.


Berliinissä käveltiin vähäsen keskustassa ja poikettiin lopulta Spreen varrelle kahville.
Paitsi että minä kun en juo kahvia, niin käytettiin tilaisuus hyväksemme ja Mikon kanssa tilattiin vuoden ensimmäiset terassikaljat! Hih!Translation: From Seelow we got picked up and our journey continiued to Falkenhagen. We sat a while in the sun and enjoyed the spring weather. Dinner was delicious and super, and so was all the fruit we ate as dessert. In the evening we went to sauna! It was a pretty proper one, we got positively surprised, as this was our first time in sauna in Germany. After that I got so tired and slept amazingly well and deep till the morning :D Btw. it was the night of super-full moon! anything weird happened to you? Next day, after enjoying a wonderful breakfast we traveled together back to Berlin, where we walked a bit around and in the end sat down to a cafe by river Spree. It was a great opportunity to drink one's first terracebeer and so we did. Hehe!

3 kommenttia :

  1. Oho onpa siellä jo kevät! Täällä puski just takatalvi, että kevättä saa odottaa sittenki vielä hetken.. =/ Kävin äsken lenkillä ja siellä oli pakkanen tehnyt tiet niin liukkaiksi, ettei lenkkeilystä tullut yhtään mitään..

    VastaaPoista
  2. Leena: juu :) Saisi vielä vähän lämpötilat nousta niin pääsis puistoihin hengailemaan. Toivottavasti tänne ei tuu mitään takatalvea!

    Anonyymi: kiitos :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>