lauantai 19. maaliskuuta 2011Raspberry Cake


Järkättiin viime viikonloppuna Kapsulle ylläribileet (siitä enemmän seuraavassa postauksessa), joiden pukukoodina oli synttärikakku. Aika haastava teema, myönnetään. Mielestäni kuitenkin ihan kohtalaisesti suoriuduin tehtävästä. Lopputuloksesta tuli vadelmainen.Translation: We threw a surprise party for Katri. Dress-code was "birthday cake", which wasn't easy at all, but I managed to put together something. Result tasted somewhat raspberrish.

8 kommenttia :

 1. Ihana mekko<3 Mulla ois kauhea hinku saada itselleni uusia mekkoja..

  VastaaPoista
 2. ootpa ollu nättinä! ja näytät jotenki ruskettuneelta vikassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 3. Hieno. Mistä sä hommaat noita mekkoja? Vai teetkö itse?

  VastaaPoista
 4. Uus vakkarilukija ilmoittautuu! Löysin blogisi vasta tuossa pari päivää sitten ja heti oli pakko lukea kaikki merkinnät alusta asti!
  Sulla on ihan mielettömän hieno tyyli ja oot muutenkin todella kaunis :)
  Lisäks oon sulle aika pahasti kateellinen kun saat asua toisessa mun lempikaupungeista...

  Keep up the good work! :)

  VastaaPoista
 5. ernia mults: Kiitti, koitin olla somana :) Okei, tunnustan! Pitkästä aikaa suihkutin itserusketusta - ja sen kyllä haistoi :D

  Helena: Kiitoksia :) Tuo "mekko" on itse asiassa isoäidin vanha alushame, johon äiti on tehnyt nuorempana vaaleanpunaiset koristukset jotain naamiaisasua varten. Puin sen vähän ylemmäs (kiinnitin hakaneuloilla rintsikoihin), sujautin alle omatekemän keltaisen hamosen ja muodon hain kiristysvyöllä - a vot!

  Nona: Herzlich willkommen! Aikamoisen urotyön olet tehnyt jos kaikki postaukset olet läpi kahlannut - respect! :) Hirmusti kiitoksia kohteliaisuuksista! P.S. mikä se toinen kaupunki on? :)

  VastaaPoista
 6. Leena: Niin se tosiaan on aika lailla "itse-rakennettu" mekko :) Mekot on kivoja, eikä niiden tosiaan aina tarvi paljoa kustantaa :D - luovuus peliin! Nimenomaa mekkoja on aika helppo kehitellä vaikka mistä ;)

  VastaaPoista
 7. Toinen kaupunki on tietysti Lontoo ;) Lontoossa ja Berliinissä on niin paljon samaa mutta silti ne ovat kumpikin täysin omanlaisiaan omine erikoisuuksineen. Ihania kaupunkeja molemmat!

  VastaaPoista
 8. En ole vielä päässyt Briteissä käymään, mutta Lontoo olisi kyllä kiva tsekata :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>