tiistai 29. maaliskuuta 2011Muuttopuuhissa


Viikonloppuna ohjelmassa oli ystävieni muuttossa autteleminen. Puin päälleni jotain mahdollisimman rentoa, joustavaa ja tarpeen tullen vilpoisaa.Kengät tosin vaihtuivat ihan viime hetkellä, ennen ulko-ovesta ulos kirmaamistani, valkoisiin aerobic-kenkiin ja värikkäisiin säärystimiin. Ihan kivan alkuverryttelyn sain menomatkalla, sillä ensin jouduin juoksemaan ympäriinsä U-Bahnin korvaavaa bussia etsien. Sitten kun vihdoin pääsin vaihtamaan U:hun, päästiin ehkä yksi tai kaksi pysäkinväliä eteenpäin, kun tuli kuulutus, että Berliner Strassen asemalla jotain häslinkiä, ei tiedä kauan joudutaan odottelemaan. Se oli juuri se asema, missä mun olisi pitänyt vaihtaa, joten päätin lähteä ulos ja taittaa loppumatkan jotenkin muuten. Osasin suunnistaa ihan oikeaan ilmansuuntaan ja seuraavalta bussipysäkiltä pääsin näppärästi tarkistamaan missä olen ja miten pääseen uudelle kämpälle. Bussillakin olisi päässyt, mutta päädyin kävelemään, kun en jaksanut venailla.Kämppä oli neljännessä kerroksessa, siis suomalaisittain viidennessä. Onneksi oli monta kantajaa, aikamoinen saavutus oli pelkästään kävellä raput ylös. Jossain vaiheessa kyllä sain oivalluksen, että onkin fiksumpaa kantaa tavarat puoleen väliin ja siitä sitten jonkun toisen ylöspäin. Näin ei tuntunut ollenkaan niin rankalta!Silti on kyllä vieläkin vähän hauis kipeä. Se on kyllä kiva tunne kun huomaa tehneensä jotain!Jos nyt vielä palataan asuun, niin kerronpa että laitoin petroolinsinistä luomiväriä alaluomelle ilostuttamaan kokonaisuutta. Kyllähän sen tuosta kuvastakin huomaa, mutta kerroinpahan nyt kuitenkin.Laitoin myös hiukset ylös, eikä kukaan meinannut tunnistaa mua, kun en kuulemma näyttänyt yhtään itseltäni. Aikamoista.
Translation: Relaxed outfit for helping at my friends' house moving! The new apartment was on the 4th floor - got some nice exercise :)

4 kommenttia :

  1. Se on ihan kivakuosinen kyllä :) sattui kirpparilta löytymään kaks paitulia, jotka yhdistin vähän pidemmäksi mekoksi http://2.bp.blogspot.com/_Bc9tubymUf4/TFvzbbrHO9I/AAAAAAAAGXk/QpLA7adkzjA/s1600/Kuva+105.jpg

    VastaaPoista
  2. Upea asukokonaisuus, ihana pirteä, vaikka itselleni ei sovikaan oranssi ja keltainen, mutta muiden päällä ne on niin ihanan pirtsakat värit :) ja kauniit silmät ja ihana pirteä väritys petroolinsinisellä rajauksella, oi :) Niin ja pitää vielä sanoa, että kun tukkasi on tuolla lailla ylhäällä, susta tuli heti mieleen aina yhtä ihana ja kaunis Eva Wahlström <3 : )

    VastaaPoista
  3. Oih kiitos! Eva on hot! Muttä ne hiukset asettu oikeesti sitten vielä ylemmäs kuin näissä kuvissa :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>