keskiviikko 30. maaliskuuta 2011Kiva kämppä teil!


Uudessa Kapsujanilassa näytti kyllä oitis mukavalta. Valkoiseksi maalattu puulattia oli tunnelmallinen ja sai valkoiset seinätkin näyttämään hyviltä. Se hetki kun kaikki tavarat ovat vielä laatikoissaan ja maailma (tai ainakin se oma kämppä) on kaikelle avoin, sai pienen osan minuakin haikailemaan muuttamista. Johan tässä jokusen kerran on tullutkin männä vuosina muutettua (neljäs kämppä Berliinissä menossa!), mutta kyllä se vaan olisi mukavaa päästä taas sisustelemaan oikein kunnolla! Kyllästyn niin nopeasti ja tässäkin ollaan jo puolitoista vuotta asuttu ettäää... :D No, aika utopiseltahan tuo ajatus kuulostaa kuitenkin.
Kun kaikki tavarat oli kannettu ylös, saatiin palkkioksi oluset ja istahdettiin keittiön lattialle levähtämään ja miettimään mitäs sitä seuraavaksi, lauantai-iltana tehtäsiin.

Kämppä oli sellaisenaankin sen verran mukava, että asetuttiin vähän pidemmäksikin aikaa kyläilemään. Järjesteltiin keittiöön pöytä, jonka ääressä alettiin pelaamaan korttia. Musiikkikin järjestyi, kun läppärin ja kaiutinten sijainti oli paikallistettu.
Isäntäväki tarjosi afrikkalaista intialaista teetä, jonka nautittuani pääsin suihkuun, mitä seurasi paras osio: En tietenkään ollut ottanut mitään vaihtovaatteita mukaan, vaan eipä hätää. Pääsin hyödyntämään Katrin vaatekaappia (tai siinä vaiheessa vielä -säkkejä). Päälleni päätyi tosi kiva asu, joka tuntui mukavalta ja näytti upealta (mutta siitä tarkemmin asupostauksessa).Sitten vähän meikkailtiin (kai me siinä vaiheessa oltiin vielä lähdössä käymään jossakin).

Janosta ei tarvinut kärsiä. Kaupassa kävijät olivat sen verran hyvin huolehtineet juomapuolesta. Ihanaiset Taika-mukit saivat sisällökseen mm. weinschorleja sekä erilaisia hedelmä-marja-vihannesdrinksuja.
Soiteltiin musiikkia aamunsarastukseen asti. Minäkin pääsin vääntämään oman soittolistani, joka koostui yleX:n 90-luvun soitetuimmat kotimaiset -kansion annista, tai jotain sinne päin. Oli hauskaa, mutta jossain vaiheessa emäntä heitti meidät pihalle, kun halusi ihan ymmärrettävistä syistä päästä nukkumaan.Tarkoituksenamme oli napata meidän alakerrasta dönerit aamupalaksi, mutta sepä ei ollutkaan vielä niin aikaisin auki. Päätettiin sitten käydä Zur Quellessa yksillä odotteluolusilla, mutta muistettiin, että saihan sitä aamiaista sieltäkin. Herkuteltiin sitten munalla, nakeilla, pekonilla, leivällä, kahvilla, teellä, kaljalla niin ja tietysti jukeboksilla. Oikein hauska päätös hyvin hauskalle illalle.Photo: Tuomas


Translation: Last weekend we were helping Katri and Jani to move to their new flat. It was immediately so cozy that we sort of just stayed there the whole night. We played cards, listened to music and enjoyed nice drinks. I got offered some African Indian tea, shower and Katri's clothes to lend - awesome! Early in the morning, when we got home, our döner place wasn't yet open, so we went to Zur Quelle to have our breakfast: beer, sausage, eggs, koffee/tea, bacon, bread and jukebox! What a nice ending to a nice night :)

4 kommenttia :

 1. On meillä vaan kiva koti nyt! Kiitos hienojen kuvien ottajalle ja reippaalle kantoavulle!

  VastaaPoista
 2. Ollos hyvä vaan! Miä tuun sit varmaan aika paljon hillumaan teil :D

  VastaaPoista
 3. Olet aina tervetullut <3!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustuksesta ;D Mut juu kiva saada uusi hengailupaikka ja vieläpä lähempää kun teijän edellinen. Tekee mieli muuttaa kans johonkin kivaa paikkaa!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>