torstai 10. maaliskuuta 2011I ran to the forest, I ran to the trees, I ran and I ran, I was looking for me


Viime viikolla oli yhtenä päivänä niin erityisen kaunis ja aurinkoinen ilma, etten millään vaan malttanut koulun jälkeen mennä maan alle pimeyteen ja matkata metrolla kotiin. Ajattelin kävellä vähän matkaa eteenpäin ja niinhän siinä kävi, että kävelin ja kävelin, kunnes olin kotona. Aikaa meni yli tunti, mutta oli se kyllä sen arvoista. Etenkin kun matkalla pääsin pujahtamaan taas Tiergartenin taikametsään.
Olin yhtä hymyä vaan, tuli niin ihanan kevyt ja puhdistutunut olo. Tuntui että puutkin tanssivat kanssani ja kaikkialla vaan oli niin ihmeellistä. Kevät! Tätä lisää!
Translation: Last week on a very pretty day I just couldn't go underground to the darkness and take the subway to home. So I walked a bit, and a bit more, till I was at home. It took some time but it was so worth it! Sunshine! Spring! I walked through Tiergarten's magical forest and just smiled all the way, trees were dancing with me and everything was beautiful and wonderful!

6 kommenttia :

 1. Kuolen, niin kovin ihana paikka!

  VastaaPoista
 2. Elä kuole! Mut on kyllä paras paikka tässä lähellä aurongon paisteessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanainen kevät. Täällä tulee lunta lisää vaakatasossa.

  VastaaPoista
 4. Oih voih! Toivottavasti täällä ei enää kovin kylmäksi ilmat menis. On ollut niin mahtavaa tää auringonpaiste.

  VastaaPoista
 5. Voi ku on kaunista! Kevät on kyllä jotain ihanaa. Täälläkii ollu vähän keväistä ilmaa jo, ja asteitakii korkeimmillaan jotain +3 tai jotain jo. Sulaispa lumet jo pois! Eilen tosin pyrytti taas ihan kunnolla lunta...

  VastaaPoista
 6. Täällä on ollut koko viikonloppu mahtavat ilmat. Eilen istuksin pihalla auringossa ilman takkia. Oli mukavaa!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>