torstai 31. maaliskuuta 2011Brownie


Sain päälleni Kapsun vaatteet, ja olo oli yhtä riemuista, kuin olisi käynyt shoppailemassa ja tehnyt ihan mielettömiä löytöjä, ja kuinka sitten ekaa kertaa olisi ne kaikki uudet vaatteet päällä. Parasta tässä lainassa oli vieläpä se, että saan kengät ja mekon vähän pidempiaikaiseen lainaan! Lisäksi meillä on ollut puhetta tehdä enemmänkin väliaikaisia kevät/kesä-vaatevaihtareita. Ei ollenkaan pöllömpi idea!
Musta tuli aika ruskea ja jatkoin teemaa meikissä. Käytin pronssisia, kuparisia ja kultaisia sävyjä ja toiseen silmään tein kiekurat. Piirsin ensin mustalla meikkikynällä ja sen päälle kuparisella luomivärillä, pyöräytin valkoisella meikkikynällä pallukat kiekuroiden päihin ja lopuksi vielä valostin rajoja vaalealla helmiäisluomivärillä.


Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu
Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu

Photo: Kapsu


Translation: I got to lend Katri's clothes and it felt great, like after doing some successfull shopping for the whole day and then wearing your perfect new outfit. I got the permission to lend those shoes and that dress a bit longer - so happy! I was a bit shiny brown, copper and gold, so I decided to use that palette also in my make-up.

7 kommenttia :

 1. Aina niin ilotuttavia kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia :) Ja vaatteiden kierrätys kavereiden kesken on aina hyvä idis! Meillä on ollut kaveriporukan kanssa jo kauan tarkoitus järjestää ilta, johon jokainen tois vaatteita, mitä ei enää käytä, mutta joita vois muiden kans sitten vaihdella. En kyllä tiiä, miks sitä ei sitten lopulta saatu järjestettyä, pitänee pistää ilta toteutukseen!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: voi kiitos! Tällä kertaa päätettiin pitää kunnon kuvaussessiot. Tai minä päätin... :)

  Skye: Kiitos, oli hauskaa niitä ottaessa. Aina kiva kun saa vähän vaihtelua asukuviin :) Mäkin olen miettinyt tollasta iltaa, mutta sitten toisaalta oon ite tosi huono oikeesti luopumaan mistään vaatteista, lainaan voin antaa ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja ennen kaikkea kiitoksia Kapsulle! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuvaseikkailu! :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>