maanantai 28. maaliskuuta 2011Asuäänestys 2/2011 Tulokset1. You Will Be a Hot Dancer - 21 ääntä (28%)


Aika lailla tavallinen asu, mutta eihän sitä aina niin värikäs ja erikoinen tarvi ollakaan. Tämä on yhtäaikaa tyylikäs, mukava ja hot! Viihdyin.


Jaettu 2. Hilikus ja The Warmth - molemmat 20 ääntä (27%)


Näiden menestys jollain tapaa yllätti. Hilikus on kyllä ihan kiva ja lystikäs, mutta tuo tukkahärpäke on vähän kummallinen (ja sehän kuvanoton jälkeen vaihtuikin normaalimpaan tukkamalliin). The Warmth taasen on jokseenkin harmaa, ja kuvana pimeä. Se oli kyllä toisaalta myöskin hyvin mukava ja kiva asu.


4. Smile Lines - 18 ääntä (24%)


Tämä näytti myöskin miellyttävän yllätävän montaa! Ihan mukava päällä tämäkin asu, mutta jotenkin tuli liian pallomainen olo. Jokin siinä mättää.


5. Nebula - 13 ääntä (17%)


The harmaakin näytti saavan ihan kivasti ääniä. Eihän siinä mitään. Kiva rentoilu-asu, mutta kyllä kuitenkin vähän väriä saisi olla minun mielestä.


Jaettu 6. New Skin ja Magic Medicine - molemmat 9 ääntä (12%)


Nämä oli mielestäni molemmat tosi kivoja asuja ja ehkä jokusen äänen lisää olisivat ansainneet. Aika omatekemä-painotteisiakin kun ovat, ja jänniä!


8. Beware! Criminal - 6 ääntä (8%)


Varmaankin ihan oikealla sijalla. Ei ihan tarpeeksi harkittu kokonaisuus nimittäin. Juurikin sellainen ihan kiva.


Jaettu 9. Paper Shoes ja Anna Molly - molemmat 4 ääntä (5%)


Paper Shoes ei mikään ihmeellinen ole, mutta kyllä Anna Mollyn olisin suonut menestyvän vähän paremmin. Ilmeisesti tuosta hameesta ei sitten vaan oikein tykätä kun ei se ikinä pärjää näissä äänestelyissä :D No, well, ei se mitään.


Ääniä tuli tällä kertaa huikeat 73 kappaletta. Vau! Kiitokset osallistumisesta :) Omat suosikkini olivat You will Be a Hot Dancer ja Anna Molly. Mitäs mieltä olette tuloksista?

Thanks for voting! :)

8 kommenttia :

 1. Ei tuossa sun omatekemässä hameessa(Anna Molly) ole mitään vikaan, se vaan taitaa kaivata kaverikseen jotain ihan muuta. Minusta se on ihanan kesäinen, joten kesällä sekin hamonen saa varmasti roisisti ääniä, kun koko asuun saa samaa kesäfiilistä kuin hameessa :)

  Täytyy sanoa, että sulla on kyllä ihana omalaatuinen tyyli :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Halusin tuoda kevätilmettä keskelle talvea ja siksi olen tuota hametta aika paljon käyttänytkin. Kesäähän se ei ole vielä elänytkään, mutta juu totta tosiaan, eiköhän tuo päälläni tulla näkemään jatkossakin ja etenkin mukana kesätyylissä :)

  VastaaPoista
 3. Nelonen on tyylikkäin, mutta tietty vähän sellainen oktoberfest-tarjoilijan oloinen. Kaikki asut on kuitenkin jänniä ja persoonallisia. Vitonen ja kakkosen ykkönen on suosikkejani.

  VastaaPoista
 4. Joo mulle tulee samanlaiset vibat tuosta Smile Linesista :D

  Kiitos! Kiva kuulla mitkä on kenenkin suosikkeja :)

  VastaaPoista
 5. Nättei vaatteeita kaik :)
  New skin näistä ehkä kivoin kummiski nyt jos pitää valita, kun ihanaa lämpöä huokuu ja jalkaosiot ovat varsin viehättävät.

  Anna Mollyn römpselöhame voisi tahdota kaveriksi jotain simppelin mustaa ja sirohkoa?

  Mukavia aurinkohetkiä sinne!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! Samaa mieltä ainakin New Skinistä ja kaipa sitä mustaa siroakin voisi koittaa :) Samoin - kevättä!

  VastaaPoista
 7. Oi, minä kyllä rakastan tuota Anna Molly -hametta. :) Se on ihana ihana ihana.

  VastaaPoista
 8. Hehe, kiva kuulla :) Miustakin se on metkan ihku, vaikka onkin vähän jännän värinen.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>