keskiviikko 9. helmikuuta 2011



Täytetyt kesäkurpitsat


Sieni-pähkinätäytteiset kesäkurpitsat kera katkarapu-vihannes-nuudelipannun



Halkaise kesäkurpitsat kahtia ja koverra sisus talteen. Murenna pohjalle tuorejuustoa. Itse käytin yrttistä.


Täyte:


Pilko kesäkurpitsojen sisus, yksi sipuli ja purkillinen herkkusieniä aika pieneksi hakkeeksi.


Keittele pannulla kasaan ja hienonna sillä välin puoli purkkia suolapähkinöitä murskaksi.


Mausta kesäkurpitsa-sipuli-sienitäyte suolalla ja pippurilla.


Lisää joukkoon pähkinät sekä puoli purkkia creme fraichea.


Täytä kesäkurpitsat mössöllä ja lisää päälle juustoraastetta. Paista 225°C uunissa n. 25 minuuttia.


Sillä välin voit valmistaa lisukkeen. Esim. katkarapu-kasvis-nuudelihässäkän:


Pari pussia nuudeleita, pari pientä punasipulia, muutama valkosipulinkynsi, jokunen minipaprika, pari kourallista kirsikkatomaatteja, pari pakettia katkarapuja ja jokunen kourallinen vihreitä papuja.


Mausteita: curry+chili+paprika+suola+pippuri+korianteri+inkivääri. Lopuksi sekaan se toinen puolikas siitä creme fraichesta ja purkillinen vettä (siis ennen nuudeleita).



Ja sittenhän ne pojat siellä uunissa ovatkin saaneet mukavasti väriä pintaan, ja voivat siirtyä lautaselle.


Translation: Zucchinis filled with champignons, onion, salted peanuts and herb-flavoured cream cheese and with cheese topping. Enjoyed with shrimp-vegetable-noodles.

5 kommenttia :

  1. Näyttää hyvältä, pitäisipä kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Helena: Hyvänmakuista myös :)

    Askarteluapina: Kannattaa ihmeessä! Herkkua!

    VastaaPoista
  3. Loistavat raaka-aineet; lopputulos sen mukainen. Vinkki: jos kesäkurpitsoja vielä itkettää eli huiskasee päälle suolaa ja vähän ajan päästä kuivaa,niistä tulee vielä rapsakampia.

    VastaaPoista
  4. Hei hyvä vinkki, jota en muistanutkaan! Pitää ehdottomasti kokeilla seuraavan kerran.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>