perjantai 25. helmikuuta 2011Pari brunssia ja kaupungin parhaimmat istuimet


Sunnuntaina lähdettiin jokuseen kertaan hehkuttamaani Que Pasaan brunssille. Oli kyllä pienoinen pettymys. Tarjoilu oli vähän kummallista ja hitaahkoa, eikä ne pöperöt mitään niin suussasulavia ollut kuin olin muistellut. Liikaa pastasalaatteja, eikä siellä nyt mitään sieniä näkynyt. Oltaisiin otettu pullo kuohuvaa, mutta nekin oli loppu.


Photo: AnnekaTällä kertaa sentään jaksoin lämpöisiä ruokiakin maistella. Kasvismuhennos oli ihan jees. Brunsseilun jälkeen käveltiin Arenalle. Oli tosi kylmä ilma, mutta ajateltiin kuitenkin vähän reippailla.

Photo: Anneka

Photo: Aleksi

Photo: Anneka

Tuo tuoli oli aivan uskomattoman hyväntuntuinen. Tuommoinen kelpaisi minulle kotiinkin.

Oli niin kylmä, että lähdettiin suosiolla kohti kotia. Pysädyttiin Zoolla Ullrichin ostamaan vähän herkkuja ja kotona pidettiin sitten brunssin jatkot.


Viinirypäleitä, brietä, sinihomejuustoa, yrttijuustoa, ananasjuustoa, rommujuustoa, mustaherukkahilloa, suolakeksejä ja viiniä.


Croissantteja ja Annekan salaattia (jäävuorisalaattia, kurkkua, fetaa, krutonkeja ja yrttistä creme fraiche -kastiketta).


Kyllä kelpasi pupeltaa. Katsottiin samalla The Tourist, mikä oli ihan kelpo kiva pätkä ja olihan se nyt kiva katsella Deppiä ja Jolieta. Edellisenä päivänä oltiin katsottu Troll Hunter, josta mulla on toki vielä puolet katsomatta, kun jotenkin ihan ihmeellisesti nukahdin kesken kaiken.

Translation: Sunday brunch at Que Pasa, which was ok, but not at all as good as I remembered. After that we walked to Arena just to enjoy the fresh air. Quickly it was so cold that we just decided to head home to have brunch vol. 2.

7 kommenttia :

 1. hyvän näköstä sapuskaa. :p alko tekee itteeki miel noit kaikkii!

  VastaaPoista
 2. Vitsit kui hyvännäköst ruokaa! Ja millasia lämpötiloja siellä on? Täällä on ollut semmoset -30.. Onneks nyt on vaan -9. On luvattu et nousis viel reippaasti plussan puolelle, aika hurjaa.

  VastaaPoista
 3. No oli tuo ekakin brunssi ihan ookoo. Mä vaan muistelin että se olis ollut jotain käsittämättömän taivaallista. Ilmeisesti oltiin aika tuiterissa silloin ekalla kerralla :S

  Täällä on ollut jotain nollakelejä tai kai se on joskus lähemmäs -10 kin voinut pudota, mutta joka tapauksessa tuntuu tosi kylmältä vielä kun tuuleekiin. Kiva sentään että aurinko paistelee :)

  VastaaPoista
 4. hahaa, sulta jäi kertomatta meiän kohtaaminen vartijan kanssa :DD

  VastaaPoista
 5. mammamia: juu!

  ernia mults: Ainiiii! "What did you just do!" On se hyvä ettei poliisi nähny niin ei jouduttu neljäks vuodeks sinne vankilaan :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>