maanantai 7. helmikuuta 2011I think maybe large because you're so..."


Ostin alkuvuodesta kirpparilta kivan hameen, vaikka se oli ihan liian pieni. Tykästyin kuitenkin kuosiin niin, että ajattelin sen jotenkuten päälleni mahduttaa.


Oli vähän hankala päättää, mistä kohtaa tuota nyt voisi leventää. Lopulta päädyin leikkaamaan hameen kuvion mukaan neljästä kohtaa.Levennyskankaaksi valitsin sen, mikä kaapissa olevista kankaista parhaiten sattui sävyltään hameeseen sopimaan.Eli metsänvihreän, johon sopi kivasti myös aika lailla kuluneet kärpässienikynteni.

Sur-rur. Ompelukoneeni oli tuona iltana erityisen kenkulla tuulella, mikä sai ompelijan moneen otteeseen hermostumaan ja tuskastumaan, mutta lopulta oltiin tämäkin pikkuhomma saatettu päätökseensä.
Jokunen vaateprojekti roikkunut tehtävää-listalla ikuisuuden verran. Viimeviikkoisella talvilomalla sentään jotain ehdin tekemään. Luvassa uusia vaatteita siis!

Ja aivan mihinkään liittymättä haluiaisin vielä todeta, että perunaklöntit on oikeastaan ihan hyviä. Niihin iskee sellainen himo, vaikkei ne kuitenkaan mitään ihmeellisiä ole.


No ei kyllä mitenkään pahalta maistunut kera kanapihvin, sienikastikkeen ja paistettujen sipurenkaiden. (Salaattia oli myös.)


Toinen juttu: maailman hienoin seinäkello ja se on meidän seinällä!


Sain ihanalta pikkusiskoltani joululahjaksi. Joka kellonajan kohdalla on meistä kuva ja kylläpä liikutuin kyyneliin asti kun tämä paketista paljastui. Ihh! :)


Translation: I bought a really nice skirt from a second hand store, but because it was too small I had to add some extra fabric in it. I have lots of clothes-projects waiting. Gladly I could do some last week when I had my holidays. I also wanted to share that that German form of potato is in a weird way very addictive. It also was very tasty with champignon sauce and chicken breast. And one more thing: We have the greatest clock! It's a christmas present from my lovely little sister :)

14 kommenttia :

 1. Sait multa (taas...) uuden blogipalkinnon :)

  VastaaPoista
 2. Sie se jaksat vaan väsätä ja vääntää vaatteita :) Oon moneen kertaan täällä ihmetelly jopa ääneen, et miten ihmeessä jotku vaan löytää nii paljon tarmoo kaikkeen. Omalla kohalla ku tuntuu ettei mitään jaksa, kaiken jättää myöhemmäks ja sit huomaa et kello on jo sen ja sen verran ja sit siirtää seuraavaan päivään. Pitäis vaan tarttuu toimeen, mut löytäskii jostain vimman, inspiraation ja voimaa. En varmaan alota kovin herkästi asioita ku tiiän et kyllästyn nopeesti / en jaksakkaan keskittyä enempää, ni mitä turhia alottamaan. Vaikka luonnoltani olenkii sellanen etten luovuta herkästi, ja yleensä pyrin tekemään loppuun jos oon alottanu - jos vaan tykkään asiasta tai se on velvollisuus. Kerran ku pien taukoo ni se tauko kestää taas seuraavan ikuisuuden.
  Mut tosi kiva tuli tuosta hameesta!

  Ja tuo kello, aivan ihana! Nuo värit on nii täydelliset, nii pirteet ja kivasti aseteltu! Ja punanen seinä taustalla luo siihen vielä jotain lisäsyvyyttä.

  VastaaPoista
 3. So proud of my daughters.

  VastaaPoista
 4. Tosi upea kello, laitan korvan taakse ideanpoikasta muhimaan (en matki).. :)

  Ihanilt näytti myös pöksyt jotka olit piirtänyt vihkoseen, haluaisin juuri sellaiset!

  Tahtoo kans olla osaava ja uskaltava!

  VastaaPoista
 5. Vähän makee hame!! Ja hienosti tuunattu!

  VastaaPoista
 6. Leena: Kiitos paljon :) Pitääpä laittaa eteenpäin, kunhan pääsen sinne asti :D

  Aada: Nojaa, toivoisin olevani aikaansaavampi, ja aina iskee itsepettymys, jos ei ole vähään aikaan saanut mitään aikaiseksi. Ideoitahan kyllä riittää vaikka muille jakaa. Valitettavan usein jää myös projekteja kesken, mutta kyllä se aloittaminen silti kannattaa. Kaikista paras keino on vaan ryhtyä toimeen. Itse aioin pitää tuota ompelukonetta ja kankaita näkyvillä niin kauan, kunnes suunnitelmat on toteutettu :) ja samaa mieletä punaisesta seinästä + kellosta :)

  mammamia: oh, thanks!

  hapsuinen: No jopas nyt, mäkin haluisin olla noita kaikkia! :D Pöksyt on pyörineet mielessä kait vuoden verran, vaan en ole vieläkään tohtinut ryhtyä toimeen, kun en ole koskaan housuja tehnyt ja resoriakin tai jotain pitäisi ostaa.

  Eliisa: Kiitos! Eiköhän se jokusen kerran päälle tule eksymään. Pitää vielä katsoa miellyttääkö se minua noin, ja jatkanko kuvioita noiden uusien kappaleidenkin päälle.

  VastaaPoista
 7. Et ole koskaan tehnyt housuja?!? Miten se voi olla mahdollista... :O

  VastaaPoista
 8. Niin muistelisin! Yläasteella tein kolitsi-lappuhaalarit, mutta juu. Sen lisäks oon vaan modaillut.

  VastaaPoista
 9. Kolitsi :D

  Miä tein kyllä ainakin kolmet vetoketjulliset ja kahdet kuminauhalliset housut ala- ja yläasteella yhteensä. Ei sillä, housujen teko on kylläkin aika tylsää hommaa.

  VastaaPoista
 10. Ai, oho! Miten se nyt niin tylsää on? Pitänee itse todeta sitte :)

  VastaaPoista
 11. Noku varmaan se johtuu siitä, että oon tehny housuja vaan tylsistä yksivärisistä ja yleens tummista kankaista. Ja aika tylsähän se on semmosta kangasta katella! ja housuissa on aina jotenkin ne samat tylsät työvaiheet ja lopputulos näytää..no housuilta, mikä on mun mielestä vähän tylsä vaatekappale. Tuiki tarpeellinen mutta yllätyksetön :)

  VastaaPoista
 12. Itse tehdyt lahjat (ja toki muutkin asiat, jotka eivät ole tarkoitettu annettavaksi kenellekään) ovat aina ihan parhautta. Nyt kyllä melkein tuli sellainen aaaawwwhh huokaisu tuon siskosi tekemän joululahjakellon johdosta. I-H-A-N-A! <3 Varmasti piristää menoa ja arkea tuollaisen kellon kanssa kun päivän menoja tahdittaa :)

  P.S. Olen ihan tuore ja uudenuutukainen blogisi seuraaja (jostakin tämän sattumalta löysin) ja olen hullaantunut. Ihan parhautta ajanvietettä kun saa lukea kaikenlaisia menneitä merkintöjäsi ja saada inspiksiä moniin juttuihin. Thank you siis ja ihanaa kevään alkua!^-^

  VastaaPoista
 13. Voi tuhannesti kiitoksia! Piristää tosiaankin ja melkein sydän sulaa kun sitä tuossa seinällä katselee :)

  Ihana kuulla että viihdyt blogini parissa ja jopa vanhoja merkintöjä jaksat kahlailla :) Sydämmellisesti tervetuloa siis ja kevään odotusta sinnekin päin!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>