perjantai 4. helmikuuta 2011Hirsch & Powergrid


Tuossa viikko sitten pyydettiin muutama ystävä meille illallistamaan. Oltiin Mikon kanssa valmistettu valkosipuli-kermaperunalaatikkoa, hirvenkäristystä ja avokado-fetasalaattia.
Ilmeisen hyvin maistui. Jälkiruuaksi väänsin pitkästä aikaa mustikkakukon. Se sai kyllä paljon kehuja ja kaikki meni, mutta omasta mielestäni oli vähän liian makeaa. Toisaalta tuo saksalainen bourbon vanilla -jäätelökin on aika lailla raskaampaa ja makeampaa kun suomalainen perusjäde.
Sitten leikiteltiin kuusen alla. Ei vaan ihan pöydän ääressä pelattiin erä Powergridiä, joka onkin yksi suosikkipeleistäni. (Saman tekijän kuin El Grande.)
Hahaa. Voitin! Ja laskin että mun voittoprosentti on 75 ;)

Seuraavana päivänä tallustettiin mm. siinä Domia vastapäätä olevalla viheriöllä.


Mikko bongasi osuvan tekstin:


Joku oli jättänyt meille viestin, että ei pitäisi ostaa uusi-seelantilaista hirveä (vai mikä hirvieläin tuo Hirsch nyt onkaan). Juuri sitä oltiin siis edellisenä iltana vedetty suurenmoiselle ruokahalulla mahat täyteen. Tai niin ainakin luulin - ehkä jollekulle vieraista ei ollut maistunutkaan? :D
Translation: Week ago we had invited some friends for a dinner. We served creamy garlic-potato casserole, deer and avocado-feta-salad. As a dessert I had made "mustikkakukko", which is blueberries covered with sweet rye dought and served with vanilla ice cream. At night we played Powergrid. Great game! I won :) Next day Mikko found a funny message near the Dom. It says one shouldn't buy deer from New-Zealand, and that's just what we had done. Maybe some of our quests didn't like the meat we served after all? :)

2 kommenttia :

  1. Bravo Aliish - topchef!

    VastaaPoista
  2. :D Harmi muuten kun ei tuo Suomen TC näy täälläpäin maailmaa, ois mielenkiintosta varmaan.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>