lauantai 12. helmikuuta 2011Hei hei mitä kuuluu?

Tällä viikolla tapahtunuttaOlen opiskellut. Ensi viikolla alkaa kolme viikkoa kestävä matematiikka- ja tietokonekoulutus, jota suurella mielenkiinnolla odottelenkin. Noh, ainakin oppii uutta saksa-sanastoa, luulisin.Käytiin Katrin kanssa Turmstrassella vähän shoppailemassa. Ostin Nanu-Nanasta nappikuulokkeet, kun aina ei viitsi raahata isoja kuulokkeita mukanaan. Eihän noissa mikään hyvä saundi ole, mutta on ne näppärät laukussa. Shoppailun jälkeen valmistettiin Finn Twins -salaattia ja askarreltiin.Kurssin kanssa käytiin yritysvierailulla tutustumassa Berliner Wasserbetriebeen. Nyt tiedetään, mistä se vesi oikein tulee ja miten sitä on käsitelty. Oli kyllä ihan mielenkiintoista! Saatiin mm. maistaa sitä terveellistä pohjavettä, josta ei vielä ollut poistettu rautaa ja mangaania.Useana päivänä on paistanut aurinko! Kuinka ihanaa! Vielä kun saataisiin vähän lämpöisemmät ilmat, niin kylläpä kelpaisi!Olen leikkinyt ruskean eri sävyillä. Mahtava Essencen paletti löytyi Drospasta muutamalla eurolla. Sitä voi käyttää niin luomiväri- kuin korostus-tarkoituksiinkin.Mentiin Nörtti-iltaan. Paikka oli ihan tupaten täynnä, eikä istumapaikkoja ollut enää. Seurattiin ensimmäinen presentaatio, joka käsitteli aihetta visualisointi presentaatiossa (vai mitenkähän sen nyt suomentaisi). Oli ihan mielenkiintoista kyllä, mutta kun ei jaksettu kauampaa seisoskella, niin mentiin sitten viereiseen irkku-pubiin pitämään oma nörtti-ilta ja juomaan yhden Guinnessit. Ensi kerralla pitää olla paikan päällä hyvissä ajoin.
Translation: This week I've been studying. Next three weeks our German course should be about mathematics and IT. I'm curious to see how it'll be like. Because it's often difficult to carry my big headphones with me, I bought smaller ones, with cute hearts. Sun has been shining, and it's just wonderful! With our course we made an excursion to Berliner Wasserbetriebe and now we know where our drinking water comes. That was actually interesting. I've been playing with different shades of brown - bought a really nice eye shadow palette. We also went to Nerd-nite, but the place was so crowded, there was no place to sit, so we only watched the first presentation and after that went to some Irish pub nearby, to have our own nerd night with some Guinness-beer.

3 kommenttia :

 1. Otsikko on Apulantaa, eikö vaan? Ah, ite tykkään siitä vanhasta Apulannasta paljonkii, näitä uuven basistin aikasia en oo ees kuunnellu.

  Ja ihanat ilmat näyttää Berliinissä olevan! Täälläkii jo aurinko paistelee ja jopa lämmittää. Nää helmikuut on aina nii nättevä ku on kunnon kinokset, vähän pakastaa ja aurinko paistaa. Mut en silti malta oottaa et lumet ja tiet sulaa ja ilmat lämpenee.

  VastaaPoista
 2. Vau, onpa siellä keväistä!

  VastaaPoista
 3. Aada: Onhan tuo, vissiin ihan eka hitti, jos en ihan väärin muista. Jossain vaiheessa itsekin kuuntelin Apulantaa jonkin verran, mutta uudemmasta (7-6 viime vuoden aikaisesta :D) matskusta ei kyllä ole hajuakaan, mitä nyt radiosta joskus jotain kuullut, muttei ole hirveesti sykähdyttänyt. Se parta-sami oli kyllä komee. Ainakin kun sen joskus jollain keikalla näin.
  Juu täällä ei lumesta ole tietoakaan, paitsi että hups, just näyttää satelevan. Mutta ei se kyllä maahan jää.

  Mammamia: No tavallaan. Kumma tuo vihreä nurmikko. Mutta kylmä on kyllä. Sais lämpötilat nousta kymmenisen astetta - ahh!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>