keskiviikko 2. helmikuuta 2011Ei kannata jäädä lumeen makaamaan

...Ei sillä että täällä mitään lunta olisi, mutta pimeyden jalkoihin ei pidä jäädä masentumaan. Nyt eletään juuri sitä tautisinta aikaa, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tammikuu selvittiin jo,
luojan thänks, eikä enää aikaakaan kun se kevät sieltä rupeaa pilkottelemaan. Suosittelen seuraavia metodeja tämän hetken pöpöjen nujertamiseksi.


Osta hedelmä tai kaksi. Niitä syömällä saa vitamiinivarastot pidettyä hyvässä jamassa. Vielä kun ostaa eksoottisia hedelmiä, niin saa simänruokaakin, jännityksestä nyt puhumattakaan. Ostin papaijan ja mangon. Pullot ja pasta eivät liity tapaukseen.


Laita kynnet kuntoon! Ostin elämäni ensimmäisen punaisen lakan, ja sitä saman tien testailinkin, vaan eihän sellainen minulle sovi. Piti sitten pilkuttaa kynsistä kärpässienikuvioiset. Aika kivat vai mitä?!Panosta ja ehosta! Itse ainakin olen ollut niin väsynyt, ettei paljon ole jaksanut kiinnostaa kauneudenhoito. Yksi ilta sitten kylvyn jälkeen hoisin vähän jalkoja ja lakkasin kynnet pirteän keltaisiksi - johan valostui mielikin.Valo. Senhän puute se sitä väsymystäkin aiheuttaa. Toki päiväsaikaan kannattaa mahdollisuuksien mukaan ottaa mahdollisimman paljon auringonvalosta irti, mutta se voi olla vähän hankalaa. Täälläkin oli viime kuussa vain muutama aurinkoinen päivä. Muutoin on harmaata, ja siitä ei erityisemmin energiaa saa.


Onneksi kuulun niihin onnellisiin, jotka omistavan kirkasvalolampun. Sitä loipotankin joka ilta. Joku saattaa valitella jälkikuvia silmissä, mutta en minä!


Ja onhan sekin kiva, että löytyi uusi ehkä suosikki-punkku, jota saa halvalla litran pullossa. Rentoutuminen on nimittäin tärkeää myöskin tästä vuodenajasta selviytymisessä.Tsemppiä!


Translation: Some tips how to survive through this season and its darkness. Eat fruit! It gives you vitamins. Buying exotic fruit like mango or papaya, gives you also excitement. Start taking care of yourself and your beauty, for excample by doing your nails. I bought my first red nail polish, but as I thought, it wasn't my thing, so I had to make my nails a bit mushroomy. I also gave my feet a bath and painted toe nails yellow, which makes my happy! Get yourself some light! There hasn't been many sunny days here, it's been gray, and it doesn't give you much energy. And last tip: relax! Pour yourself a glass of tasty redwine and everything will look brighter :)

8 kommenttia :

 1. Olipas piristävä postaus, just tarpeeseen.. mä niin rakastan sun blogias<3

  VastaaPoista
 2. Hirmuisesti hyvää mieltä sinne suuntaan :)

  VastaaPoista
 3. Leena: voi kiitos <3 ihana kuulla!

  hapsuinen: Kiitos! Ja samoin :) tulee aina tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 4. Hehee, thänks! Joo varpaankynnet on vähän kuprulla kun ne myötämustui silloin syksyllä.

  VastaaPoista
 5. Mmmm.. Mainio blogi, piristi mukavasti, kun löysin blogisi! Ihanan värikäs ihminen siellä tietokoneeni sisällä :)

  VastaaPoista
 6. .. Ja piti vielä kertoa, wttä olet ilmeisesti suht. aktiivinen bloggaaja. Ihanaa, että joku jaksaa blogata pitkään ja hartaastikin :)

  VastaaPoista
 7. Hei Anonyymi! Tosi kiva kuulla, että olet löytänyt jotain mukavaa ja miellyttävää ;) Sydämellisesti tervetuloa tänne Kauniin Kameleontin (tai kuten joskus tapana sanoa: kamalan löntin) maailmaan! Pyrin päivittelemään päivittäin (näin bloginkin kautta), vaan ihan aina tuo päämäärä ei toteudu. Intohimonani on kuitenkin tämän 'ainokaisen lapseni' elossa pitäminen :)

  Ihanaa saada uusia lukijoita, ja etenkin sellaisia, jotka rohkenevat joskus jokusen kommentinkin heittämään :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>