sunnuntai 6. helmikuuta 20114000-vuotisjuhlaa


Ystävämme Mika kohtasi melkoisen synttäriyllätyksen: kamat kasaan ja aamulla Berliiniin. Niinpä mekin siinä yllättävän aikaisin lauantaipäivänä oltiin liikenteessä ja suunnattiin keskustaan kohottelemaan juhlamaljoja.


Photo: Mikko

Nikolaiviertelin Georgbrau-panimo/ravintolassa maisteltiin vaaleita ja tummia oluita.


Aurinko paisteli - ihan mahtavaa!Mentiin ruokailemaan hyväksi havaittuun Humanukseen. Nuo alkupalat olivat hitsin hyviä!


Otin kana-sienisalaatin, hintaa alle 3 euroa.


Ja margarita-pitsan, joka irtosi alle 2 eurolla.


Jotkut ottivat pihvin ekstrapekonilla ja sekös vasta hassua (ja herkullista) olikin.


Ruuan päälle vähän cocktaileja ja vesipiippua Boxhagenerplatzin kulmilla. Oli vähän hankala löytää lauantai-iltana mistään tilaa, mutta lopulta tärppäsi.Sitten oli aika lähteä ottamaan unet siihen väliin. Meidän talossa oli kahdet bileet meneillään, käytiin vähän niitä tsekkailemassa. Oli chillailua ja tanssailua, vaan kyllä ne omat bileet on kuitenkin aina parhaat bileet.

Seuraavana iltana lähdettiin etsimään ruokaa. Tarkoituksena oli mennä Hootersiin, vaan sitäpä ei enää ollutkaan. Ikkunassa oli vaan lappu, että tila vuokrattavana. Höhlä juttu. Ajeltiin junalla sitten Schlesische Strasselle ja mentiin La Romanticaan.
Otin taas Scaloppi Spinachin, eli possua pinaatti-gorgonzolakastikkeessa. Namskis. Ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Pojat ottivat pitsaa. Mikko tilasi Familiana-pitsan. Tarjoilija epäili sen olevan liian suuri, vaan hyvin upposi, eikä tuo nyt mikään jätti-iso kyllä ole.


Koitettiin etsiä uutta paikkaa nimeltänsä My name is Barbarella, mutta ei löydetty osoitteestansa mitään. Ehkei olisi ollut aukikaan sitten. Poikettiin siis Hannibaliin iltadrinksuille.


Että semmoinen juoma- ja ruokatäyteinen juhla oli se. Mukavaa hienossa seurassa :) Kiitokseni vaan vielä!


Translation: Our friend got a trip to Berlin as a surprise present on his birthday. We spent very nice two days eating, drinking, celebrating and enjoying great company :)

2 kommenttia :

  1. Kapsunaattorilla on kyllä ihan törkeen hieno tukka-paita-rilliyhdistelmä näissä kuvissa.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>