perjantai 21. tammikuuta 2011When you're down...


Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että vuosi olisi voinut alkaa paremminkin? Jotenkin ympärillä on sattunut uskomattoman paljon harmillisia juttuja, niin pieniä kuin vähän isompiakin. Lisäksi kaikki ovat kipeitä ja väsyneitä. Ihme juttu.


Koska haluan pitää blogini kuitenkin positiivisena paikkana, en sen enempää ala tässä harmejani erittelemään. Totean vain, että vastoinkäymiset vahvistavat ja tässä vuoden edetessä suunnan on pakko olla ylöspäin. Onneksi kohta tulee kevät ja kesä :)

Keväisiä valoilmiöitä odotellessa energiaa ja iloa pitää vain koittaa kerätä muista lähteistä.

Sain joululahjaksi kirkasvalolampun. Ai että se on hyvä. Oikein tuntuu miten energia soljuu sisuksiin.


Energiaa sain myös Tiiasta, joka tuli heti vuodentaitteen jälkeen kylään ja tuomaan mulle elinvoimaa :) Meillä oli oikein kiva jälleentapaaminen.


Höpöteltiin niitä näitä ja tyhjennettiin vähän jälkeen jäänyt viina-suklaakalenteri.


Juotiin myös pari weinschorlea, soiteltiin pianoa ja laulettiin oikein sydämiemme kyllyydestä.


Mahtava pähkinä-mix


Pelattiin Bon Appetit -tietokilpapeliä, jonka myöskin sain joululahjaksi. Siinä on siis ruoka-aiheisia kysymyksiä, kuten nokkelimmat jo ehkä oivalsivatkin.


Sitten tuli perjantai ja Mikkokin saapui takaisin Berliiniin. Oli tarkoituksena nähdä joitakin kavereita ja mennä johonkin juhlimaan. Vaan mitäs sattuikaan? Yhtäkkiä meillä olikin bileet käynnissä.

Ihan rauhallisissa merkeissä aloiteltiin. Naapurit tulivat käymään. Juotiin Tiian tekemiä trooppisia drinskuja ja kuviteltiin olevamme etelän lämmössä.Niin nätti mekko!


Kyllähän drinksussa sateenvarjo pitää olla.


Suomi-reissulla ostettiin saksalaiselle ystävällemme, Kouvola-fani Johannalle Rytmikatin paita. Oli mieluisa.

Yodalla päällään Mikon uusi kylpytakki! Jo sitä oli toivottukin. Oli vaan hankala toteuttaa toive, kun ei millään löytynyt sellaista, joka täyttäisi kaikki kriteerit. Sitten vastaan tuli tämä jedi-kylpytakki joka on hyvää materiaalia, tarpeeksi pitkä, hupullinen ja vielä hitsin hienokin. Jihuu!
No kreisibileethän niistä sitten tuli. Paljon tanssia ja hassuttelua ja olipa kyllä kiva vuoden alkuun nähdä kaikkia ystäviä. Jossain vaiheessa siirryttiin vielä yksille Zur Quelleen, jotta kämppikset pääsivät nukkumaan.
Seuraavana päivänä meidät oli kutsutta illallistamaan saksalais-uusiseelantilaisen kaveripariskunnan luoksen. Tarjolla oli saksalaista perinneruokaa: Kartoffelklössejä (sellaisia pehmeitä perunajuttuja), gulassia ja punakaalia.

Suhtauduin menuun hyvinkin skeptisesti, mutta sepä voittikin oitis puolelleen. Oli tosi mehevää ja ihan on tehnyt mielikin kyseistä ateriaa tässä monena iltana. Ja olihan se korkea aikakin syödä perinteistä saksalaista muonaa!


Translation: Does anyone else feel like not having the best possible start for the new year? It seems like so many things are not going so well around. Everyone's being sick etc... However, I think that all the misfortunes just makes you stronger. Besides that, spring is coming and the only way is up! Before the lovely sun will start shining proberly, we have to get energy from somewhere else, like light therapy lamps or dear friends or both of them together! Tiia, our ex-flatmate got to Berlin right after new years. We had a lovely reunion, played and singed a lot! On Friday Mikko got back to Berlin and we were going to see some friends. At some point that reunion just turned into a crazy party. Haha :)

4 kommenttia :

 1. Makee toi Jedi-kylpytakki. Mun mies on Star Wars- friikki ja tollanen olis mahtava synttarilahja joka sillakin kohta taas on. Mista sa ton hommasit?

  Piristavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Joulupukin pajalta se on! :) No kaipa voin paljastaakin, täältä tilasin: http://www.pulju.net/tuotteet/lifestyle/jedi-kylpytakki
  Luulis saavan jostain muualtakin?

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot rillit tällä uusseelantilaisella kaverilla-sopii oikein hienosti. Hurraa kirkasvalolamppu!

  VastaaPoista
 4. Haha! On kyllä joo hienot rillit. Vähän himoitsen itsellenikin - tulee fiksu olo moiset päässä.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>