maanantai 17. tammikuuta 2011Vuosi vaihtui

Uuden vuoden suunnitelmat hioutuivat vasta viime metreillä ja vuoden vikana päivänä otettiin sitten suunnaksi Pusula, josta kaveriporukalla oltiin vuokrattu iso hiihtomaja. Liikenneyhteydet kyseiseen paikkaan olivat vähän kehnotkot, joten vaihdettiin Helsingissä junasta henkilöautoon.
Tuvassa oli ison hengailuhuoneen lisäksi kunnollinen keittiö, takka, toimisto ja parvi. Viereisestä ovesta pääsi vessoihin (2 kpl) ja pesutiloihin (sähkösauna ja puulämmitteinen erikseen).

Päästiin perille hämärän aikaan. Muut olivat juuri syömässä, musiikki soi ja discopallo loi tunnelmaa.Siinä tovi hengailtiin ja sitten lähdettiin etsimään kammi, joka löytyikin hiihtäjien neuvojen avulla.


Savupiippu-check
Syötiin Elinan tekemää maukasta tomaattikeittoa ja siihen kaveriksi paistettiin takassa vähän HK: sinistä. (Tuolla reissulla saattoi muuten hyvinkin tulla vuoden makkara- ja nakkikiintiö täyteen.)Siinä seurusteltiin ja nautittiin ilojuomia, kunnes alkoi kello olla sen verran, että siirryttiin ulos ampumaan raketti. (Vai oliko niitä useampi?)Vuoden eka pusu ja vuoden eka omakuva.


Mentiin kotaan lämmittelemään:Lopuksi vuorossa oli saunomista ja yleistä pööpöilyä. Seuraavana päivänä käytiin pulkkamäessä.

Photo: Mikko


Photo: Hyeena

Oli hurjaa kyytiä. Stigan kyydissä en kyllä pysynyt. Tai ehkä pudottautuin tahallaan, kun rupesi pelottamaan liikaa.Sitten mentiin taas...


Translation: We celebrated our New Year in the middle of the forest, surrounded by ski tracks. Our friends had rented a big cabin with two saunas and some other smaller buildings. Very nice!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>