torstai 20. tammikuuta 2011Uu-lal-lal-lallal-laa. HaUskaa!


Voi kylläpä meillä oli kerran kiva ilta Kouvolassa. Mentiin Annekan luokse aloittelemaan. Seura ja tarjoilut oli maan mahtavimmat!


En muista koska olisin viimeksi saanut minttuviina-kaakaota! Se oli hirvittävän herkullista.


Pelailtiin tytöt vastaan pojat -peliä, vai mikä mimmit & kundit se nyt olikaan. Hauska peli, mutta olin kyllä sitä mieltä, että tyttöjen kysymykset oli kaiken kaikkiaan tosi paljon helpompia.


Passionhedelmäkuohkaria! Tosi miellyttävän ja pirtsakan makuista.


Ennen baareihin siirtymistä juotiin vielä lakusalmarit. Salmaria kohtaan mulle kehittyi pieni ällötys ensimmäisen Berliini-vuoden aikana. Pyydettiin aina kaikkia vieraita tuomaan meille Suomesta Apteekin salmiakkitiivistettä, jota sitten blandattiin vodkaan tai viinaan ja tarjoiltiin ulkomaalaisille. Tuo laku oli joka tapauksessa ihan hyvää!


No ehkä maisteltiin siinä vielä vähän valkoviiniä nimeltänsä Floria, joka osoittautui eri hyväksi sekin.


Photo: Iina

Matkalla ensimmäiseen kohteeseen, eli Rytmikattiin, nähtiin näyteikkunassa ihastuttavia lastenkalusteita ja ruvettiin miettimään, miksei samanmoisia tuoleja voisi valmistaa aikuisten koossa.

Rytmikatissa oli hiljaista, joten mentiin House of Rockiin, jossa oli jotkut baarityöntekijöiden pikkujoulut ja tunnelma katossa.


Photos: Iina

Musiikki oli hyvinkin tanssittavaa. Sellaista poppia ja ysäri-helmiä, mutta tosi hyvällä maualla valittuja kaikki.Photo: Anneka

Katissa join koko Suomi-reissun ainoan lonkeron. Ei oikein maistunut, vaikka yleensä olen lonkerosta tykännyt. Rokissa vaihdoin bisseen ja mustikkashotteihin, jotka onkin shottien aatelia.


Photo: Anneka

Photo: ?

Mitään ihmeellisyyksiä ei tapahtunut, meillä vaan oli ihan hitsin hauskaa ja olin positiivisesti yllättynyt vähän kaikesta. Rokissa tuli valomerkki ja jatkettiin vielä Amarilloon, jossa soi tosi kiva musiikki. Johtunee viikonpäivästä.


Photo: Anneka

Photo: Anneka


Photo: Anneka

Kulautettiin juomat kurkkuun ja hipsittiin nukkumaan. Mitään syömistähän ei matkalta löytynyt, joten perillä Anneka vielä kokkasi meille ristikkoperunoita ja mitähän muuta siinä oli. Tuli kuitenkin tarpeeseen ja oli herkullista. Mukavaa käydä siinä neljän jälkeen nukkumaan (vrt. Berliinin aamuun tai seuraavaan iltaan riekkumiset).


Translation: Lovely night at my little sister's. We had so much fun! For starters: hot chokolate with mint schnapps, passion fruit flavoured sparkling wine, liquorice-salmiak schnapps, Florian -white wine and Girls vs. Boys trivial pursuit. Then it was the time to hit the bars. The music was really surprisingly good and people very nice in Kouvola. Our night continued by drinking beer and blueberry shots, dancing and just having a great time. At half past three party was over and we headed back to Anneka's to eat something and sleep. Sweet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>